Mijn aanbod

Voel je fitter, gezonder en geniet vol goesting van het leven


mijn aanbod

Klaar voor jouw next step
naar meer gezondheid en vitaliteit?Fijne ervaringen

Ik wilde van de maagmedicatie af

“Ik had veel last van maagproblemen. De oplossing van de dokter was … maagmedicatie. Die hielp wel, maar ik moest er hoe langer hoe meer nemen om hetzelfde effect te verkrijgen. En daar had ik genoeg van. Ik wilde van die pillen af, want ze boden me duidelijk geen duurzame oplossing. Zo kwam ik bij Lynn terecht. Vandaag heb ik geen maagmedicatie meer nodig.”

Marleen, Lokeren
Om de haverklap ziek

“Ik was om de haverklap ziek. Toen ik in enkele maanden tijd maar liefst vier keer verkouden was geworden, klopte ik aan bij Lynn. We focusten op mijn voeding en ik kreeg het advies om periodiek te vasten. Ook haar tips om beter te slapen deden wonderen.”

Nathalie, Zaffelare
Minder last van mijn auto-immuunziekte

“Dankzij de begeleiding van Lynn ontdekte ik dat ik een auto-immuunziekte had. Ze begeleidde me heel gericht op het vlak van voeding, beweging en ontspanning. De ziekte is natuurlijk niet weg, maar ik heb véél minder last van de symptomen en voel me nu stukken beter!”

Ann, Wetteren

Alle fijne ervaringen


Kom je langs voor osteopathie of voedingsadvies of ga je voor de totaalaanpak? 

Verwacht het onverwachte! Ik reik je inzichten aan waarmee je opnieuw zelf de controle neemt over jouw gezondheid. Door een kleine aanpassing in je levensstijl bereik je vaak een groots resultaat. Laten we samen van start gaan met een eerste afspraak.

Maak een afspraak  Neem contact op

Zet de
eerste stap

Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK