> blog

Mijn supermama maakt granola! 

Ik ben Matteo en mijn mama heet Lynn. Lynn van Lynn’s Granola en Goesting in Gezondheid. Je kent haar misschien. Ze maakt de lekkerste gezonde granola met chocolade of met noten. En dat zeg ik niet omdat ze mijn mama is. Dat is echt zo. Je moet maar eens proeven. Ik eet zelf elke ochtend haar granola met chocolade. Want dat is mijn favoriet.


Lekkere ijsjes

Mijn mama maakt ook snacks zoals ijsjes met granola. Mijn lievelingsijsje is een granola-ijslolly. Die mag ik helpen maken. Mama neemt ijsvormpjes uit de kast die we samen vullen met yoghurt, bosbessensap en granola. Superlekker! 

Granola scheppen

Mama’s granola of lekkernijen met granola eten is leuk, maar haar helpen om de granola in te pakken vind ik geweldig. Ik mag altijd met een grote schep de granola losmaken. Mama neemt dan een andere schep en schept de granola in emmertjes. Zijn we klaar? Dan ga ik samen met mijn papa naar de post om de emmertjes op te sturen. 

 


Bouwen met mama

Ik hou ervan om kastelen te bouwen met legoblokjes. Het allerleukste aan mijn mama is dat ze me helpt. Zo hebben we samen de schuilplaats van de slechterik Jestro gebouwd. Mijn favoriete superheld is Batman. Maar mijn mama is mijn echte held. Als ik voor haar een superkracht zou mogen kiezen, dan zou dat teleporteren zijn. Dan kan ze me overal naartoe brengen zonder dat we ons moeten haasten. En dan zijn we ook nooit meer te laat op school. 

Verrassen op Moederdag

Binnenkort is het Moederdag. Dan ga ik mijn mama eens verrassen. Ik kan nog niet te veel zeggen over wat ik ga doen, want als ze dit leest is het geen verrassing meer. Maar ik kan wel al verklappen dat het iets met ballonnen is!


Wil jij je mama ook verwennen met een origineel cadeau? Breng haar dan misschien eens een ontbijt op bed. Met granola natuurlijk. Of wat had je gedacht?

Bestel Lynn's Granola

Smullen maar!


Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK