> aanbod > gezonde darmen

Gezonde darmen

Een leven vol vitaliteit
dankzij darmen in topconditie


Waarom gezonde darmen zo belangrijk voor je zijn

  • Heb je last van een opgeblazen buik, constipatie of krampen?
  • Voel je regelmatig een energiedip?
  • De diagnose van prikkelbaredarmsyndroom meegekregen van de huisarts en that's it?
  • Wist je dat er een link was met fibromyalgie, depressie en chronische vermoeidheid en je darmen?

Gezonde darmen en een evenwichtig microbioom zijn de basis van je lichamelijke en mentale welzijn. Bij Goesting in gezondheid wil ik jou helpen om met een combinatie van de juiste voeding, voldoende beweging, eventueel aangevuld met osteopathie, je darmen in topconditie te brengen én te houden. Met een vitaal gevoel en meer energie als resultaat! De kennis over hoe je je darmen gezond krijgt, deel ik in mijn boeken, in een darmtraject op maat in mijn praktijk of in een online traject van 6 weken (coming soon).

Eindelijk inzicht in de gezondheid van je darmen!


Gezonde darmen: het boek en e-books

In mijn boek Goesting in gezondheid: gezond eten voor rustige darmen en een energiek leven vertel ik je alles over de spannende wereld van je spijsvertering en darmflora, en de link met je lichamelijke en mentale gezondheid. Ik geef ook tal van tips om jezelf gezond te eten, inclusief lekkere recepten.

Tijdens het intensieve research- en schrijfproces voor mijn boek kreeg ik massa’s inspiratie voor nieuwe invalshoeken en praktische tips voor lezers … maar ik kon onmogelijk alles in het boek verwerken. Daarom heb ik nog drie e-books rond het thema gezonde darmen geschreven.

Ontdek mijn boeken 


Trajecten voor gezonde darmen: in mijn praktijk of online

Vanuit mijn expertise als osteopaat, voedingsdeskundige en orthomoleculair kPNI-therapeut help ik je graag op weg naar gezonde darmen en meer energie met volgende trajecten:

  • Het darmtraject in mijn praktijk van Lokeren van zes maanden waarin we jouw persoonlijke klachten aanpakken via osteopathie en advies op maat rond je voeding en levensstijl. Meer over het darmtraject
  • Het online darmtraject voor gezonde darmen in zes weken, opgebouwd uit zes video’s met tips en adviezen, een e-book en verschillende werkbundels, recepten en handige lijstjes, zodat je meteen aan de slag kunt gaan. (coming soon!)

Ga de uitdaging aan en breng je darmen weer in topconditie!

Maak een afspraak


Je bent wat je eet, maar nog veel meer wat je verteert, opneemt en uitscheidt!


Fijne ervaringen

Mijn baby was veel opgewekter

“De behandeling van mijn baby’tje bestond uit osteopathie en voedingsadvies. Een gouden duo, want de combinatie leverde meteen resultaat op. Jules was veel opgewekter en had minder last van zijn darmpjes.”

anoniem
Zeer goed boek.

"Oplossing voor darmproblemen. Wie problemen heeft met zijn darmen moet zeker dit boek aanschaffen. Geschreven in duidelijke taal waar je onmiddellijk mee aan de slag kan. De recepten zijn makkelijk en zeer lekker."

Opvoedster50
Mijn pijn was na 3 maand weg

“Ik had een darmvergroeiing waardoor ik moeilijk naar het toilet ging. Geen leuke en vooral een pijnlijke situatie die me bovendien ook nog een futloos gevoel gaf. Dankzij een traject bij Lynn was mijn pijn na een maand of drie weg en had ik meer dan tien kilo overtollig lichaamsgewicht verloren.”

anoniem

Alle fijne ervaringen


Wil jij genieten van het effect van rustige darmen op je gezondheid en vitaliteit?

Laten we er samen voor gaan! Start vandaag nog en koop het boek 'Goesting in gezondheid' of maak je afspraak voor individuele begeleiding in mijn praktijk. 

Koop het boek  Maak een afspraak

Investeer
in jezelf

Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK