Totaalaanpak

voor Stephanie en vriend Gary

Stephanie was al jaren bewust bezig met gezonde voeding. Haar doel? Een aantal kilo’s verliezen. En dat blijvend, niet voor even. Traditionele diëten leverden niet het gewenste resultaat op. Stephanie verloor wel gewicht, maar kwam na een tijdje ook weer bij. Frustrerend! Daarom ging ze op zoek naar een aanpak op maat en begeleiding die verder gaat dan die van een doorsneediëtist. De interessante Facebook-berichten van Goesting in Gezondheid trokken haar aandacht en ze nam contact op met Lynn voor een intakegesprek.

“Het voedingsadvies van diëtisten is meestal beperkt tot calorieën tellen en lightproducten eten en drinken. Een visie die helemaal niet overeenstemt met hoe ik gezonde voeding zie. Daarom ging ik op zoek naar een alternatief. De Facebook-posts van Lynn leidden mij naar haar website. Wat ik daar las, sprak mij echt aan. Gewicht verliezen zonder telwerk, door de ijzersterke combinatie van voedingsadvies en osteopathie. Ik was meteen verkocht en overtuigde mijn vriend Gary om mee te doen. Die was eerst wat terughoudend, maar na het intakegesprek engageerde ook hij zich met veel enthousiasme voor de begeleiding van Lynn."

Stephanie


Maatwerk

“Lynn onderscheidt zich van diëtisten door haar persoonlijke aanpak en unieke visie, die trouwens helemaal aansluit met hoe ik over gezonde voeding denk. Haar begeleiding is aangepast aan je leefwereld en situatie. Zo kregen we bijvoorbeeld voor onze vakantie advies over hoe we ook op vakantie konden genieten van lekker en gezond eten. Want dat is de basis in haar filosofie: gezonde voeding die tegelijk lekker is. Lynn staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden, zelfs buiten de sessies. En haar aanpak werkt. Ik ben in 4 maanden tijd 12 kilo vermagerd! Ik barst van de energie en voel me goed in mijn vel. Net zoals Gary, trouwens.”

Totaalplaatje

“Lynn is echt goed in wat ze doet. Ik vind het ook heel sterk dat Goesting in Gezondheid een totaalplaatje biedt. Je kunt er terecht voor professioneel voedingsadvies en osteopathie, maar ook voor gezonde granola en talrijk lekkere en voedzame recepten. Kortom: ik kan alleen maar lovend zijn over de begeleiding van Lynn!”


Wil je net zoals Stephanie en Gary uit Moerbeke meer dan de traditionele aanpak van een diëtiste?

Dan help ik je graag met professioneel voedingsadvies en wetenschappelijk onderbouwde osteopathie.

Maak een afspraak  Neem contact op 

Waar wacht
je nog op?

Heb je een gelijkaardige ervaring? Laat het me weten!

Voornaam *
Familienaam *
E-mailadres *
Deel jouw ervaring of stel je vraag: *Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK