> REMEET > REMEET traject

REMEET-traject

Een totaalaanpak van jouw gezondheid


sterke immuniteit

Het REMEET-traject, in mijn praktijk

Vanuit mijn expertise als osteopaat, voedingsdeskundige en orthomoleculair kPNI-therapeut help ik je graag op weg naar een sterke immuniteit en meer vitaliteit. We doorlopen samen het REMEET-traject gedurende 6 maanden in mijn praktijk.

Op basis van mijn unieke REMEET-model nemen we jouw voeding, lichaam en levensstijl onder de loep. Dit model is een stappenplan waarmee jij je levensstijl op 5 domeinen, stap voor stap, kan aanpassen. 

Je krijgt individuele begeleiding op maat van jouw behoeften, je individu, waarbij we voedingsadvies en orthomoleculair advies combineren mét osteopatische behandelingen. 

Maak je afspraak


sterke immuniteit

Hoe verloopt het REMEET-traject?

  • Je neemt contact met me op voor een afspraak in mijn praktijk in Lokeren of online via ZOOM.
  • Tijdens het intakegesprek bespreken we je medische voorgeschiedenisnen analyseren we jouw levensstijl op basis van slaap, stress, beweging, energie en voeding.
  • Na het intakegesprek volgen 5 opvolgconsultaties die we vrij inplannen binnen een periode van 6 maanden. Per afspraak diepen we telkens een ander thema volledig uit: slaap, beweging, stress, energie en voeding.
  • Tijdens onze afspraken ga ik je leren hoe je je bioritme, beweging, stressbestendigheid, energie en eetgewoonten kan optimaliseren, zodat je meer vitaliteit, meer energie en vooral veel goesting in gezondheid kan ervaren.
  • We combineren onze afspraken met osteopathische behandelingen, specifiek om je immuniteit te versterken!

Maak een afspraak


Schrijf je je in voor het REMEET-traject?

Dan krijg je volgende leuke extra's die jou motiveren tijdens het traject van 6 maanden:

  • Lynn's granola proeverspakket
  • Een receptenbundel met recepten afgestemd op jouw smaak
  • De Goesting in Gezondheid map om alle info en tips te verzamelen
  • Een handige werkbundel per levensstijldomein voor al jouw notities en ervaringen

En uiteraard ontvang je mijn persoonlijk enthousiasme en professionele coaching tijdens het hele traject.

Wil jij straks mentaal en fysiek sterker in het leven staan?

Maak een afspraak


Ervaar jij lichamelijke ongemakken zoals darmklachten, moeheid en huidklachten? Investeer dan in kennis waar je je hele leven van kan profiteren! Ik wil jou voluit van het leven laten genieten.


Fijne ervaringen

Minder last van mijn auto-immuunziekte

“Dankzij de begeleiding van Lynn ontdekte ik dat ik een auto-immuunziekte had. Ze begeleidde me heel gericht op het vlak van voeding, beweging en ontspanning. De ziekte is natuurlijk niet weg, maar ik heb véél minder last van de symptomen en voel me nu stukken beter!”

Ann, Wetteren
Om de haverklap ziek

“Ik was om de haverklap ziek. Toen ik in enkele maanden tijd maar liefst vier keer verkouden was geworden, klopte ik aan bij Lynn. We focusten op mijn voeding en ik kreeg het advies om periodiek te vasten. Ook haar tips om beter te slapen deden wonderen.”

Nathalie, Zaffelare

Alle fijne ervaringen


Wil je graag weten hoe sterk jouw immuunsysteem is?

Doe dan de REMEET-zelftest! In amper 10 minuten weet jij op welke levensstijldomeinen jij grote stappen vooruit kunt zetten en hoe jij vanaf vandaag je levensstijl kunt beginnen aanpassen. Streef naar een goede gezondheid en sterk immuunsysteem!

Kom meer te weten

Ontdek de
gratis test

Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK