BLOG

Vrijuit praten, zonder schaamte: mijn pleidooi op Internationale Vrouwendag

8 maart. Al meer dan een eeuw lang Internationale Vrouwendag. En nog áltijd nodig. Op héél veel vlakken, van economisch tot maatschappelijk. Maar zelf wil ik de aandacht vestigen op het thema dat mij heel nauw aan het hart ligt: gezondheid en praten over gezondheid.

Lees meer


BLOG
Waarom ben ik altijd moe?

Ben je ook altijd moe en wil je achterhalen hoe dat komt? Dan vind je vast en zeker inspiratie in deze lijst met tien mogelijke oorzaken van vermoeidheid.

BLOG
Ben ik in de (peri)menopauze?

De laatste maanden komen de menopauze en perimenopauze meer en meer in de aandacht. Een evolutie die ik toejuich! Want hoe meer vrouwen geïnformeerd zijn over de fase waar ze doorheen moeten, hoe beter.

BLOG
Periodiek vasten, een boost voor je gezondheid én je lijn

Wie kiest voor periodiek vasten, gunt zijn lichaam regelmatig rust. Het kan dan volop focussen op andere processen die belangrijk zijn voor de gezondheid, zoals het immuunsysteem. Je krijgt er bovendien massa’s energie van én het is een goede manier om enkele kilo’s kwijt te spelen.

BLOG
Meer beweging = meer energie en vitaliteit

Bewegen is goed voor je! Zowel fysiek als mentaal. In dit artikel deel ik twintig kleine en grotere tips om vanaf vandaag – want van uitstel komt afstel – een stapje in de goede richting te zetten.

BLOG
5 x meer energie voor een toplente!

Geniet jij ook zo intens van het voorjaar? Of staat je energieniveau nog op een laag pitje? Dan geef ik jou, samen met enkele topexperts uit mijn online levensstijltraject Let’s REMEET!, graag enkele energietips. Zo kom je vol vitaliteit uit je winterslaap, klaar voor een toplente!

BLOG
10 manieren waarop periodiek vasten wél lukt

Periodiek vasten heeft nog altijd te kampen met een aantal hardnekkige mythes. Omdat ik zelf een overtuigde voorstander en fan ben, ontkracht ik in dit artikel tien vooroordelen. En stel ik ertegenover tien manieren waarop periodiek vasten zeker wel lukt én goed voor je is.

BLOG
Wat doet een orthomoleculaire kPNI-therapeut?

kPNI is de afkorting van klinische psychoneuroimmunologie. Het is een vakgebied dat de verbanden onderzoekt tussen onze hersenen, ons gedrag en ons immuunsysteem en die inzichten gebruikt in behandelingen waarbij de patiënt zelf een hele actieve rol opneemt.

NIEUW
Lezingen

Energie. We hebben het allemaal nodig. We lijken het allemaal te weinig te hebben. En anderen lijken er altijd meer van te hebben dan wijzelf. De sleutel zit in onze levensstijl ... Herontdek je meest energieke zelf tijdens mijn interactieve lezing.

NIEUW
ONLINE TRAJECTEN
Let's REMEET!

Meer energie. Een vitaler gevoel. Een sterkere immuniteit. Ben jij daar helemaal klaar voor? Dan is het volledige online levensstijltraject 'Let's REMEET' op jouw lijf geschreven! Verbeter je levensstijl en gezondheid op je eigen tempo.

REMEET
Doe de Zelftest

Wil je weten op welke domeinen jij nog grote stappen vooruit kunt zetten? Gun jezelf dan 10 minuten om mijn gratis zelftest in te vullen.

REMEET Zelftest
Beter slapen? Let's REMEET your Rhythm!

Elke mens heeft een biologisch ritme dat samenhangt met licht en donker, met dag en nacht. Dat bioritme wordt bepaald in je hersenen, en als je er niet naar luistert, zul je al snel de impact voelen op de kwaliteit en duur van je slaap. En … op je immuunsysteem.

REMEET Zelftest
Meer bewegen? Let's REMEET your Exercise!

Bewegen, bewegen, bewegen! Je weet ongetwijfeld al hoe belangrijk dat is om hart- en vaatziekten te voorkomen, om overgewicht te vermijden, om je goed in je vel te voelen. Maar wist je dat het ook een cruciale pijler is voor de prestaties van je immuunsysteem?

REMEET Zelftest
Minder stress? Let's REMEET your Mindset!

Stress, het lijkt wel de ziekte van deze tijd. En het is nefast voor onze gezondheid, weten we ondertussen uit talrijke wetenschappelijke onderzoeken. Stress heeft een grote invloed op de werking van je immuunsysteem.

REMEET Zelftest
Meer energie? Let's REMEET your Extra Energy!

Alleen met genoeg energie raak je op een vitale, positieve en aangename manier door je dag. Maar zelfs als je voldoende slaapt, genoeg beweegt, niet te veel stress hebt en gezond eet, kan je energieniveau op een te laag pitje staan.

REMEET Zelftest
Lekker en gezond eten? Let's REMEET your Taste!

Over gezonde voeding doen heel wat halve waarheden en onzinnige richtlijnen de ronde. Om gezond te blijven en de optimale werking van ons immuunsysteem te garanderen, kunnen we maar beter opnieuw voeling krijgen met wat we op ons menu zetten.

BOEK
Het immuniteitsplan

Ontdek mijn boek 'Het immuniteitsplan', mijn handige zelftest én alle mogelijkheden om jouw immuniteit te versterken door je levensstijl te optimaliseren.

UNIEKE METHODE
Het REMEET-model

Ben je vaak moe? Wil je een leven vol energie? Heb je een chronische aandoening? Dan is mijn unieke REMEET-model jouw doelgerichte stappenplan naar een gezond, vitaal leven en een sterk immuunsysteem!


Info & tips op maat van jouw behoeften

Wat wil je bereiken? Hoe kan ik jou helpen?



Fijne ervaringen

Osteopathie op topniveau

"Lynn is een heel toffe osteopaat die van aanpakken weet. Ze is supervriendelijk, luistert echt naar je en is heel betrokken. Iedereen die op zoek is naar een osteopaat met veel vakkennis en een hart voor haar patiënten, moet zeker bij haar langsgaan.”

Kevin, Grembergen
Grondige analyse van mijn blokkades

“Lynn nam uitgebreid de tijd om naar mij te luisteren en maakte een grondige analyse van alle blokkades in mijn lichaam. Die werkte ze in de volgende sessies stap voor stap weg.”

Katty, Heist-aan-zee
Geen medische ingreep meer nodig

“Lynn slaagde erin om mijn rugpijn met osteopathische behandelingen te verhelpen, zodat een medische ingreep overbodig was. Daarvoor ben ik haar heel dankbaar.” 

Lucien, Lokeren

Alle fijne ervaringen


Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK