Ontdek het traject

Het online levensstijltraject wordt nog leuker met deze partners

Deze partners bieden de deelnemers aan het online levensstijltraject Let’s REMEET van Lynn De Merlier leuke extraatjes aan:


 

Somnoblue

Je krijgt 10% korting op de ‘blue light filter’-brillen van Somnoblue. Als je in het uur voor je naar bed gaat een ‘blue light filter'-bril draagt, wordt het blauwe licht van kunstmatige verlichting en allerlei schermen (tv, computer, smartphone) gefilterd. Zo raakt de aanmaak van melatonine niet verstoord en verbetert je bioritme en slaapkwaliteit. Je zult dieper slaper en daardoor ook energieker wakker worden.


Prêt-à-dormir

Pret-a-dormir

Je krijgt 10% korting op hoofdkussens van het merk Cassenz Monaco in slaapwinkel Pret-a-dormir. Dankzij dit voorgevormd latex hoofdkussen heeft je hoofd de hele nacht een goede ondersteuning en verbeter je de kwaliteit van je slaap. Het kussen heeft een halfronde uitsparing voor je schouder, is vormvast en bestaat in verschillende uitvoeringen, zodat je op maat van je lichaamsbouw de juiste keuze kunt maken.


Gym Tonic

Gym Tonic

Je mag de app met sportoefeningen van Gym Tonic gebruiken. Op basis van de vele sportoefeningen in deze app stel je eenvoudig je eigen work-outs samen en hou je je vooruitgang bij. Gym Tonic is een sport- en gezondheidscentrum in Rumst onder leiding van kinesiste Ann Van den Rijn.


Waer Waters

Je krijgt 10% korting bij een bezoek aan wellness resort Waer Waters in Dilbeek. Je laat er je lichaam genieten van de juiste balans tussen warmte, koude en rust in de (zwem)baden, infraroodcabines, natuurlijke zwemvijvers en nog zo veel meer. Time to relax!


Lynn’s Granola

Je krijgt 10% korting op Lynn’s Granola, het granolamerk van Lynn De Merlier. Gezonde, ambachtelijke granola zoals je nog nooit hebt geproefd! Lynn’s Granola bevat alleen gezonde en natuurlijke ingrediënten. Mijn granola is vrij van gluten, bewaarmiddelen, toegevoegde suikers, kleur- of smaakstoffen. Puur natuur dus. En dat proef je! Verkrijgbaar in twee heerlijke smaken: Totally Nuts en Crazy Chocolate.


Bonusan

Je ontvangt 5% korting op een aantal voedingssupplementen van Bonusan. Dit merk heeft een groot assortiment van specialistische supplementen, van fytotherapie tot orthomoleculaire producten, ontwikkeld door en in samenwerking met gezondheidsprofessionals. De werkzaamheid van de supplementen is wetenschappelijk onderbouwd en geïnspireerd op de natuur en de werking van het lichaam.


F by Fabulous

F! by Fabulous

Je krijgt 10% korting in de webshop van F! by Fabulous! op alle sportkleding waarop nog geen andere kortingen van toepassing zijn. Dit merk van Stéphanie Tuytens wil vrouwen de durf geven om zich vol zelfvertrouwen te laten zien tijdens het wielrennen, zwemmen, lopen of bij triatlon. Vrouwelijkheid, stijl en comfort zijn de sleutelwoorden bij F! by Fabulous!


Holy Berry

Je krijgt 10% korting op Açai van Holy Berry. Açai is een klein donker besje dat in grote trossen aan de açaipalm groeit. Het is een van de meest voedzame bessensoorten ter wereld. De vruchtjes behoren al eeuwen tot het lokale dieet in het Amazonegebied. Holy Berry is het bedrijf van twee enthousiaste en gedreven ondernemers met een missie, Stephen en Margaux, die de bessen rechtstreeks importeren vanuit het Amazonewoud.


JusRé

Je krijgt 10% korting op de juices van JusRé. Dit zijn koudgeperste sappen zonder toegevoegde suikers, smaakversterkers of kleurstoffen. Tijdens het proces van ‘cold pressing’ worden ingrediënten leeggedrukt. Het voedzame sap en het vruchtvlees worden van elkaar gescheiden. Alle essentiële, vitale elementen blijven behouden. Een instant boost aan vitamines, mineralen en antioxidanten, gecreëerd door een klein gedreven team uit Beernem.


Jus Jus

JUS JUS

Je krijgt 15% korting op de juices van JUS JUS. De koudgeperste sapjes van JUS JUS staan voor gezonde verwennerij in een flesje. Geschikt voor iedereen die meer energie en vitaliteit wenst. Koudgeperst sap geeft je lichaam gerichte ondersteuning bij de taken die het uitvoert: vertering, stofwisseling, opbouw van evenwicht en weerstand, zuivering en aanvoer van energie. JUS JUS heeft een sapatelier in Antwerpen sinds 2013.


Yoroi Life

Yoroi

Je krijgt een eenmalige korting van 5 euro op een maandkuur van Yoroi. Dit merk staat voor pure Belgische bone broth. De bottenbouillon heeft een heilzaam effect op je maag, darmen, gewrichten en algemene weerstand. Yoroi is een bouillon van bio-gecertificeerde beenderen en groenten, en zit boordevol collageen. Gewoon opwarmen … en genieten maar!


Heb jij goesting in meer gezondheid gekregen? Let's REMEET!

Ontdek het online levensstijltraject waarin je (her)ontdekt welke levensstijl bij een gezond, vitaal en energie leven hoort.

Naar het traject

Komaan,
ga ervoor!

Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK