> REMEET > REMEET zelftest

REMEET-test

Gratis zelftest om je levensstijlprioriteiten te ontdekken

start de test


Measure your REMEET score

Een goed werkend immuunsysteem hangt nauw samen met een gezonde levensstijl. Ben je vaak ziek? Heb je een auto-immuunaandoening? Of wil je problemen voorkomen? Wil je weten op welke van de vijf levensstijldomeinen jouw valkuilen en verbeterpunten zitten? Doe dan de REMEET zelftest!

Ontdek jouw score op de vijf belangrijke levensstijldomeinen in mijn REMEET-model:

  • Rhythm (slaap en bioritme)
  • Exercise (beweging)
  • Mindset (ontspanning)
  • Extra Energy (gezonde gewoontes)
  • Taste (voeding)

De test is helemaal gratis en duurt ongeveer 10 minuten. Je reageert heel eenvoudig met ‘akkoord’ of ‘niet akkoord’ op 5 x 10 stellingen. Gun jezelf even de tijd voor een goede gezondheid!

Als je na de zelftest je e-mailadres invult, ontvang je meteen je score in je mailbox, samen met een overzicht van de domeinen waarin jij nog grote stappen vooruit kunt zetten.

Doe de test

Gun jezelf
10 minuten

Door je levensstijl stap voor stap aan te passen, neem je zelf opnieuw de controle over je energieniveau en gezondheid!


Om de haverklap ziek

“Ik was om de haverklap ziek. Toen ik in enkele maanden tijd maar liefst vier keer verkouden was geworden, klopte ik aan bij Lynn. We focusten op mijn voeding en ik kreeg het advies om periodiek te vasten. Ook haar tips om beter te slapen deden wonderen.”

Nathalie, Zaffelare
Verbetering op alle vlakken

“Ik volgde Lynns adviezen gedurende anderhalf jaar heel stipt op, en ik merkte na een tijdje verbetering op verschillende vlakken: ik was minder moe, mijn darmklachten namen af en ook de gewrichtspijnen kreeg ik eindelijk onder controle."

Leen, Lievegem
Minder last van mijn auto-immuunziekte

“Dankzij de begeleiding van Lynn ontdekte ik dat ik een auto-immuunziekte had. Ze begeleidde me heel gericht op het vlak van voeding, beweging en ontspanning. De ziekte is natuurlijk niet weg, maar ik heb véél minder last van de symptomen en voel me nu stukken beter!”

Ann, Wetteren

Alle fijne ervaringen


Wil je graag persoonlijke begeleiding voor een sterke immuniteit en goede gezondheid?

Ontdek dan mijn trajecten, in mijn praktijk of online, waarin we samen op weg gaan naar een vitaler en energieker leven of maak meteen een afspraak en dan bespreken wij samen de mogelijkheden.

Maak een afspraak   Ontdek mijn trajecten

Neem tijd
voor jezelf

Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK