> aanbod > osteopathie

Osteopathie

Functioneer voluit, zonder lichamelijke remmingen

 


Oplossingsgerichte osteopathie

  • Heb je last van fysieke klachten zoals rugpijn, nekpijn, schouderpijn en hoofdpijn?
  • Krijg je te maken met maag- en darmproblemen zoals leaky gut, prikkelbaredarmsyndroom, constipatie, dysbiose en reflux?
  • Heb je klachten als gevolg van een chronische aandoening zoals CVS, MS, fibromyalgie of een auto-immuunaandoening?
  • Wil je terugkerende ongemakken aanpakken zoals eczeem, slapeloosheid, stress, angsten,...?

Wie goesting heeft in gezond functioneren is welkom! Dankzij mijn jarenlange ervaring, opleidingen en bijscholingen kan iedereen – van baby’s en zwangere vrouwen tot volwassenen en senioren – bij mij terecht. In mijn praktijk ga ik op zoek naar de oorzaak, zodat ik je klachten duurzaam kan behandelen. Je kan hiervoor losse consultaties boeken of we werken een behandelingsplan op maat uit. 

Met osteopathie werken we preventief én oplossingsgericht aan een fit en gezond lichaam!


Empatische, onderbouwde aanpak

Als ervaren osteopaat los ik lichamelijke ongemakken op of verzacht ik ze. Dat doe ik door mijn patiënten holistisch te benaderen vanuit een wetenschappelijk onderbouwde aanpak. Lichamelijke klachten zijn niet noodzakelijk het gevolg van problemen op een specifieke plaats. In een uitgebreid gesprek achterhaal ik de oorzaak van je klachten.

Ik wil mensen helpen om zich opnieuw fit en vitaal te voelen via mijn empatische aanpak. Op een rustige, ontspannen manier maak ik vastzittende lichaamsweefsels opnieuw soepel. Na een behandeling geven we je lichaam de tijd om te reageren en zijn zelfherstellende vermogen aan te spreken.


consultatie

Osteopathie: in mijn praktijk

Een osteopathische behandeling bestaat uit:

  • een intakegesprek
  • een lichamelijk onderzoek
  • de behandeling

Tarief:
- Per consultatie: € 50

Je neemt contact op voor een eerste afspraak in mijn praktijk in Lokeren. We bespreken de reden van je consultatie en we bepalen de beste behandeling voor je klacht. Zijn er vervolgafspraken nodig? Dan stel ik jou een volledig behandelplan op maat voor. Regelmatig terugkomen voor een preventieve behandeling is zeker ook mogelijk.

Maak een afspraak


Het symptoom is nooit het échte probleem.Wil je voluit en zonder lichamelijke remmingen gezond functioneren?

Verwacht het onverwachte! Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw symptomen, zodat ik jou een osteopathische behandeling op maat kan bieden. 

Maak je afspraak   Neem contact op

Plan tijd
voor jezelf

Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK