> aanbod > osteopathie

Osteopathie

Functioneer voluit, zonder lichamelijke remmingen

 


Oplossingsgerichte osteopathie

  • Heb je last van fysieke klachten zoals rugpijn, nekpijn, schouderpijn en hoofdpijn?
  • Krijg je te maken met maag- en darmproblemen zoals leaky gut, prikkelbaredarmsyndroom, obstipatie, dysbiose en reflux?
  • Heb je klachten als gevolg van een chronische aandoening zoals CVS, MS, fibromyalgie of een auto-immuunaandoening?
  • Wil je terugkerende ongemakken aanpakken zoals eczeem, slapeloosheid, stress, angsten,...?

Wie goesting heeft in gezond functioneren is welkom! Dankzij mijn jarenlange ervaring, opleidingen en bijscholingen kan iedereen – van baby’s en zwangere vrouwen tot volwassenen en senioren – bij mij terecht. In mijn praktijk ga ik op zoek naar de oorzaak, zodat ik je klachten duurzaam kan behandelen. Je kan hiervoor losse consultaties boeken of we werken een behandelingsplan op maat uit. 

Met osteopathie werken we preventief én oplossingsgericht aan een fit en gezond lichaam!


Empatische, onderbouwde aanpak

Als ervaren osteopaat los ik lichamelijke ongemakken op of verzacht ik ze. Dat doe ik door mijn patiënten holistisch te benaderen vanuit een wetenschappelijk onderbouwde aanpak. Lichamelijke klachten zijn niet noodzakelijk het gevolg van problemen op een specifieke plaats. In een uitgebreid gesprek achterhaal ik de oorzaak van je klachten.

Ik wil mensen helpen om zich opnieuw fit en vitaal te voelen via mijn empatische aanpak. Op een rustige, ontspannen manier maak ik vastzittende lichaamsweefsels opnieuw soepel. Na een behandeling geven we je lichaam de tijd om te reageren en zijn zelfherstellende vermogen aan te spreken.


consultatie

Osteopathie: in mijn praktijk

Een osteopathische behandeling bestaat uit:

  • een intakegesprek
  • een lichamelijk onderzoek
  • de behandeling

Je neemt contact op voor een eerste afspraak in mijn praktijk in Lokeren. We bespreken de reden van je consultatie en we bepalen de beste behandeling voor je klacht. Zijn er vervolgafspraken nodig? Dan stel ik jou een volledig behandelplan op maat voor. Regelmatig terugkomen voor een preventieve behandeling is zeker ook mogelijk.

Maak een afspraak


osteopathie

Wil je maximaal resultaat?

Combineer dan een osteopatische behandeling met voedingsadvies én orthomoleculaire interventies. Naast osteopaat ben ik ook voedingsdeskundige met een achtergrond in klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI). Dankzij die combinatie kan ik jou zo efficiënt mogelijk helpen. Want gezonde voeding houdt je lichaam niet alleen fit en gezond, maar verhoogt ook de efficiëntie van osteopathische behandelingen. 

Ik streef naar een totaalaanpak waarbij osteopathie,  gezonde voeding en een optimale levensstijl elkaar versterken. Deze holistische aanpak ligt aan de basis van mijn werkwijze en vormt dé sleutel tot een gezond lichaam. 

Maak een afspraak


Het symptoom is nooit het échte probleem.


Fijne ervaringen

Ik haalde mijn energie uit suikerrijke snacks

“Vroeger sportte ik minstens vijftien uur per week. Maar nu heb ik een drukke job en twee kinderen. En dat betekent geen tijd meer om te sporten. Ik ontwikkelde een suikerverslaving en mijn gewicht nam toe."

Sandy Huygens
Mijn pijn was na 3 maand weg

“Ik had een darmvergroeiing waardoor ik moeilijk naar het toilet ging. Geen leuke en vooral een pijnlijke situatie die me bovendien ook nog een futloos gevoel gaf. Dankzij een traject bij Lynn was mijn pijn na een maand of drie weg en had ik meer dan tien kilo overtollig lichaamsgewicht verloren.”

anoniem
Geen medische ingreep meer nodig

“Lynn slaagde erin om mijn rugpijn met osteopathische behandelingen te verhelpen, zodat een medische ingreep overbodig was. Daarvoor ben ik haar heel dankbaar.” 

Lucien, Lokeren

Alle fijne ervaringen


Wil je voluit en zonder lichamelijke remmingen gezond functioneren?

Verwacht het onverwachte! Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw symptomen, zodat ik jou een osteopathische behandeling op maat kan bieden. 

Maak je afspraak   Neem contact op

Plan tijd
voor jezelf

Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK