Fijne ervaringen

Ik vind het super fijn dat jullie je ervaring delen met mijn advies, begeleiding en praktijk. Jullie enthousiasme is een ware stimulans om mij elke dag opnieuw in te zetten in het streven naar een betere gezondheid bij heel wat mensen. Hopelijk zijn deze ervaringen een bron ter inspiratie voor nog meer mensen die bezig zijn met hun gezondheid en nieuwe levensstijl.


Eindelijk mentale en fysieke rust

"Via de kinesist werd ik doorverwezen naar de rugschool, maar na drie jaar stond ik er geen stap verder. Bovendien kwam de diagnose van de ziekte van Bechterew, een erfelijke auto-immuunziekte. Maar de artsen wilden dit niet verder onderzoeken..."

Gwenndolyn, Zele
Een volledig aangepast voedingspatroon

"De begeleiding en het voedingsadvies van Lynn zijn helemaal op maat. Ze werkt niet met standaardvoedingsschema’s die ze aan iedereen meegeeft, maar stelt een voedingspatroon op dat helemaal is aangepast aan jou."

Stephanie Moerkerke
Ik haalde mijn energie uit suikerrijke snacks

“Vroeger sportte ik minstens vijftien uur per week. Maar nu heb ik een drukke job en twee kinderen. En dat betekent geen tijd meer om te sporten. Ik ontwikkelde een suikerverslaving en mijn gewicht nam toe."

Sandy Huygens
Fan van Lynn én Lynn’s granola

"Ik had mijn buik vol van de traditionele aanpak van klassieke diëtisten en koos op aanraden van een vriend voor het voedingsadvies, de begeleiding en de vernieuwende benadering van voedingsdeskundige Lynn De Merlier."

Karine, Zele
Bijzonder leerrijk

"Ongelofelijk wat je nog kunt leren over je eigen lijf en je vertering! Kennis is de basis van alles, ook van gezond eten en leven. Dankzij Goesting in gezondheid weet ik nu niet alleen wat gezond eten inhoudt, maar ook waarom ik het zeker moet doen."

Reymen S
Topper

"Een echte aanrader! Een tof geschreven boek met verstaanbare uitleg over de werking van onze darmen en de invloed hiervan op ons algemeen welzijn. Dit is veel meer dan een kookboek. Wat niet wegneemt dat er heerlijke en eenvoudig te maken recepten instaan. Geschreven door iemand met passie voor haar vak!"

PeterMRT
Aanrader!

"Een heel goed boek die inzoomt over de werking van de spijsvertering. Eenvoudig en verstaanbaar geschreven. Zelf heb ik er al veel uit geleerd en weet ik waar je op kunt letten als ik last heb van maag en darmen. Ook lekkere recepten en de weetjes die erbij vermeld staan vind ik super. Uit dit boek kan je veel leren over wat voeding doet met je lichaam."

Isabel DG
Een ware verademing

“Lynn is zeer empathisch en heeft een praktische en pragmatische aanpak. Ze weet heel goed wat werkt en wat niet. Haar aanpak was een echte verademing!”

anoniem
Vernieuwend en uitdagend

“Lynn is perfect op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in haar vakgebied. Haar aanpak is modern en vernieuwend. Dat houdt de begeleiding uitdagend en interessant.” 

anoniem
Het totaalplaatje klopt

“Lynn onderscheidt zich door haar persoonlijke aanpak en unieke visie. Haar begeleiding is aangepast aan je leefwereld en situatie. Ik vind het ook heel sterk dat Goesting in Gezondheid een totaalplaatje biedt.” 

anoniem
In tijden van stress toch gezond leven

"Stress is mijn grote valkuil. In stresserende periodes – en die heb ik veel door mijn job – eet ik ongezond, beweeg ik minder, ontspan ik amper en slaap ik slecht. Lynn heeft me inzicht gegeven en tips aangereikt om mijn gezondheid niet langer te ondermijnen in tijden van stress."

anoniem
Zeer goed boek.

"Oplossing voor darmproblemen. Wie problemen heeft met zijn darmen moet zeker dit boek aanschaffen. Geschreven in duidelijke taal waar je onmiddellijk mee aan de slag kan. De recepten zijn makkelijk en zeer lekker."

Opvoedster50
Hoe een boek mijn eetpatroon veranderde

"Een eenvoudige toelichting over de werking van onze spijsvertering en simpele, lekkere, goed verteerbare gerechtjes"

Fiekedr
Gezondheid boven alles

"Op en top topkwaliteit zou al veel problematiek op gezondheidvlak kunnen verholpen worden als mensen hem zouden lezen!!!!"

krisax
Helder, informatief boek dat vlot leest

"Een helder geschreven, informatief boek gegoten in een leuke lay-out die het lezen over het niet meest sexy onderwerp, je darmen, toch wel heel aangenaam maakt. Met lekkere recepten achteraan in het boek."

Marrit76
Een aanrader

"Eindelijk, echt gezonde recepten die zelfs mijn dochter lekker vindt! Bovendien leest het informatieve gedeelte als een trein, én blijft er veel van hangen. Zeer blij met mijn aankoop."

Nathalie98765
Toegankelijk en praktisch toepasbaar

"Lynn schrijft op een fijne onderbouwde manier over de werking van je darmen en maakt wetenschappelijke inzichten heel toegankelijk via haar leuke schrijfstijl. Interessante cases vertalen de theorie onmiddellijk naar de praktijk en nemen je als lezer mee in de boeiende wereld van onze darmen. De receptjes op het einde van het boek geven je nog meer goesting om bewust te investeren in een gezonde levensstijl. Zalig geschreven en prachtig vormgegeven door een professional die echt weet waarover ze spreekt."

KatlijnV
Het boek is een must

"Reeds sinds 2015 volgt Lynn me op voor darmproblemen. Dankzij haar functioneren mijn darmen terug normaal en als extraatje viel ik ook nog vele kilo’s af. Dit boek is gewoon een must! Een echte aanrader."

Sabine V
Eindelijk een actieplan op mijn maat

"Al meer dan drie jaar sukkelde ik met heel wat kwaaltjes en ging ik van de ene specialist naar de andere. Niemand vond de oorzaak en ik had het gevoel dat ik niet serieus genomen werd. Tot ik bij Lynn kwam. Ze was de eerste die echt tijd voor me maakte en een actieplan formuleerde. Het resultaat is super!"

anoniem
Lynn is een super motivator

“Lynn blinkt uit in mensen motiveren. Ze is altijd positief. Zelfs wanneer de weegschaal niet het verwachte resultaat aangeeft. Die aanpak werkt bemoedigend en helpt je om voluit te blijven gaan.”

Citta, Wachtebeke
Goede afspraken zorgen voor een goed resultaat

“Lynn is goed in wat ze doet. Ze is heel rustig, maar tegelijk kordaat. Je moet je aan de gemaakte afspraken houden. Maar als je toch bent bijgekomen, zal ze altijd luisteren naar je redenen, en je nog meer tips en advies geven om je doelen te bereiken.” 

Marie-Claire, Lokeren
Mijn baby was veel opgewekter

“De behandeling van mijn baby’tje bestond uit osteopathie en voedingsadvies. Een gouden duo, want de combinatie leverde meteen resultaat op. Jules was veel opgewekter en had minder last van zijn darmpjes.”

anoniem
Ik wilde van de maagmedicatie af

“Ik had veel last van maagproblemen. De oplossing van de dokter was … maagmedicatie. Die hielp wel, maar ik moest er hoe langer hoe meer nemen om hetzelfde effect te verkrijgen. En daar had ik genoeg van. Ik wilde van die pillen af, want ze boden me duidelijk geen duurzame oplossing. Zo kwam ik bij Lynn terecht. Vandaag heb ik geen maagmedicatie meer nodig.”

anoniem
Geen medische ingreep meer nodig

“Lynn slaagde erin om mijn rugpijn met osteopathische behandelingen te verhelpen, zodat een medische ingreep overbodig was. Daarvoor ben ik haar heel dankbaar.” 

Lucien, Lokeren
Grondige analyse van mijn blokkades

“Lynn nam uitgebreid de tijd om naar mij te luisteren en maakte een grondige analyse van alle blokkades in mijn lichaam. Die werkte ze in de volgende sessies stap voor stap weg.”

Katty, Heist-aan-zee
Om de haverklap ziek

“Ik was om de haverklap ziek. Toen ik in enkele maanden tijd maar liefst vier keer verkouden was geworden, klopte ik aan bij Lynn. We focusten op mijn voeding en ik kreeg het advies om periodiek te vasten. Ook haar tips om beter te slapen deden wonderen.”

Nathalie, Zaffelare
Minder last van mijn auto-immuunziekte

“Dankzij de begeleiding van Lynn ontdekte ik dat ik een auto-immuunziekte had. Ze begeleidde me heel gericht op het vlak van voeding, beweging en ontspanning. De ziekte is natuurlijk niet weg, maar ik heb véél minder last van de symptomen en voel me nu stukken beter!”

Ann, Wetteren
Minder last van mijn hernia

“Ik ben heel tevreden over de osteopathische behandelingen van Lynn. Ik heb veel minder last van mijn dubbele hernia sinds ik mij door haar onder handen laat nemen.”

anoniem
Ik voel me echt goed in mijn vel nu

“De aanpak van Lynn werkt echt. Het bewijs? Ik stond al scherp, maar sinds ik me door haar laat begeleiden, ben ik in vier maanden zo’n elf kilo verloren, heb ik veel meer energie en voel ik me echt goed in mijn vel.”

Frederik, Lokeren
Anders dan klassieke diëtisten

“Lynn onderscheidt zich van klassieke diëtisten door haar persoonlijke aanpak en unieke visie, die trouwens helemaal aansluit met hoe ik over gezonde voeding denk. Haar begeleiding is aangepast aan je leefwereld en situatie.”

Stephanie en Garry, Moerbeke
Mijn pijn was na 3 maand weg

“Ik had een darmvergroeiing waardoor ik moeilijk naar het toilet ging. Geen leuke en vooral een pijnlijke situatie die me bovendien ook nog een futloos gevoel gaf. Dankzij een traject bij Lynn was mijn pijn na een maand of drie weg en had ik meer dan tien kilo overtollig lichaamsgewicht verloren.”

anoniem
Het begon met osteopathie...

“Lynn heeft mijn onderrug behandeld. Tijdens onze osteopathische sessies vertelde ze me over haar aanpak voor voedingsadvies. Een gezond en aangepast eetpatroon zou ook goed zijn voor mijn rug. Bovendien was ik iets te zwaar en zou ik als leuk extraatje ook wat kilo’s verliezen. Ik ging ervoor. Met een mooi resultaat!”

anoniem
Educatief en leest vlot

"Heel interessant en vlot geschreven. Leest enorm makkelijk"

Charlie17

Wil jij ook jouw ervaring met Goesting in Gezondheid delen met anderen? Fijn!

Laat jouw reactie achter via onderstaand formulier en laat andere weten waarom jij Goesting in Gezondheid zou aanbevelen. Alvast een super grote dankjewel voor jouw enthousiasme.

Voornaam *
Familienaam *
E-mailadres *
Deel jouw ervaring of stel je vraag: *


Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK