Over Lynn

Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.


Wie is Lynn?

Lynn is een ondernemende vrouw, born in the 80's, mama van Matteo, levenspartner van Peter en net zoals veel vrouwen heeft ze enorm veel goesting in een tof, boeiend leven! Vanuit haar sterke interesse in gezondheid, voeding en het menselijk lichaam in al haar aspecten, ontwikkelde ze een nog grotere passie om anderen een gezond en energiek leven te kunnen bezorgen. Naast een eigen praktijk, creëerde ze haar eigen granolamerk, schrijft ze artikels en recepten voor oa Libelle Lekker, ontwikkelde haar eigen gezondheidsmodel en doet ze nog veel meer, mét bakken energie!

Genieten van het leven, dat kunnen we allemaal als we maar de juiste tips en levensstijl aangereikt krijgen. Als osteopaat, voedingsdeskundige, orthomoleculair kPNI-therapeut en auteur wil Lynn iedereen veel goesting in gezondheid geven. Jou voluit laten functioneren, zonder lichamelijke beperkingen, en jou coachen naar een gezonde levensstijl, op jouw ritme.


Ik ben Lynn De Merlier, osteopaat, voedingsdeskundige, orthomoleculair kPNI-therapeut en auteur. Gezond leven is voor mij een absolute prioriteit. En ik probeer er elke dag ook de prioriteit van anderen van te maken. Want ik wil iedereen goesting in gezondheid geven!


Osteopaat

Als osteopaat zoek ik naar de oorzaak van je klachten. En die ligt zelden op de plek waar je pijn hebt. Mijn doel? Vanuit een totaalaanpak een duurzame oplossing bieden voor jouw symptomen. Vanuit mijn ervaring in mijn praktijk, maar ook als docent anatomie, leg ik mijn patiënten zo duidelijk mogelijk uit wat er scheelt en hoe we het kunnen aanpakken. 

Ik blijf me ook continue bijscholen en specialiseerde me onder meer in de behandeling van baby’s en zwangere vrouwen. Ook volgde ik een tweejarige opleiding bij Frank De Bakker, een autoriteit in de osteopathie-wereld. Iedereen met fysieke klachten, maar ook met darmproblemen en chronische aandoeningen kan in mijn praktijk terecht.

Ontdek mijn aanbod


Voedingsdeskundige

Mensen helpen om zich vitaal en fit te voelen. Dat is mijn missie! Niet alleen osteopathie, maar ook voeding speelt daarin een essentiële rol. Ik ben gepassioneerd door gezonde voeding en wil mensen anders en gezonder, maar toch met smaak leren eten. Onbewerkt, voedzaam en lekker eten, dat zijn de kernwoorden in mijn voedingsadvies. Als voedingsdeskundige stel ik een evenwichtig voedingspatroon voor je samen, afgestemd op jouw lichaam.

En ik geef toe, eten is ook een van mijn favoriete bezigheden. Met gezond en lekker als sleutelwoorden. Ze hangen onlosmakelijk samen. Daarom kwam ik jaren geleden trouwens met een eigen granolamerkLynn’s Granola – op de markt, maar daar lees je hieronder meer over. ;-)

Ontdek mijn aanbod


Orthomoleculair kPNI-therapeut

Op basis van de verhalen van mijn patiënten in de praktijk besefte ik elke dag hoe belangrijk levensstijl is als het over gezondheid gaat. Daarom heb ik me bijgeschoold tot orthomoleculair kPNI-therapeut, en kan ik ook een echt gebalanceerd totaalplan aanbieden.

Ik help je met goede levensstijlgewoonten rond bioritme, beweging, ontspanning, periodiek vasten, voeding en supplementen. Daarbij hou ik optimaal rekening met jou als individu, met je unieke behoeften, kwaaltjes en eventuele intoleranties of allergieën. Ik leg je op een eenvoudige manier uit hoe ons lichaam werkt zodat je begrijpt waarom je bepaalde klachten hebt. What we learn with pleasure, we never forget!

Het doel van mijn orthomoleculair advies is een gezond lichaam én gezonde geest!

Ontdek mijn aanbod


Auteur

Niets zo fijn als je kennis kunnen delen en mensen inspireren. Zo ontstond mijn eerste boek in 2018 Goesting in gezondheid, gezond eten voor rustige darmen en een energiek leven. In dit boek vertel ik je alles over de spannende wereld van je spijsvertering en darmflora, en de link met je lichamelijke en mentale gezondheid. Ik geef ook tal van tips om jezelf gezond te eten, inclusief lekkere recepten.

In september 2021 verschijnt mijn tweede boek: Het immuniteitsplan. Met dit tweede boek help ik jou in 20 dagen om een sterker immunsysteem op te bouwen, op basis van mijn doelgerichte REMEET-model. De vijf belangrijke levensstijldomeinen die een invloed hebben op jouw gezondheid bracht ik samen in een uniek model. Ook dit boek bevat veel recepten en massa’s tips voor een gezonde en energieke levensstijl, zodat je zelf aan de slag kan.

Ontdek mijn boeken


Lynn’s Granola

Gezondheid en gezonde voeding zijn mijn passies. Al noemen de mensen die me kennen ‘gepassioneerd’ een understatement. En ze hebben gelijk! Want ik lééf om anderen te helpen om zich fit en vitaal te voelen. Zo kunnen zij, net zoals ik, voluit van het leven genieten.

Mijn enorme passie voor gezondheid en gezonde voeding lag aan de basis van Lynn’s Granola. Ik wil mensen met een veelzijdig en natuurlijk voedingsproduct stimuleren om gezonder én met smaak te eten. Want die twee gaan perfect samen. Het bewijs? Na enkele maanden intensief experimenteren creëerde ik met Totally Nuts en Crazy Chocolate twee overheerlijke granola’s. Te koop via heel wat verkoop- en serveerpunten in heel Vlaanderen én via mijn webshop. Meer informatie ivm verkooppunten enrecepten met mijn granola vind je op de website van Lynn's granola.

Bestel mijn granola Naar Lynn's Granola


Mijn ondernemerschap

Stilzitten is nooit mijn ding geweest. Ik bruis altijd van de ideeën. En nee, het blijft zelden gewoon bij ideeën.

Sinds ik afstudeerde als osteopaat in 2008,

  • volgde ik tal van bijscholingen in binnen- en buitenland
  • startte ik mijn eigen praktijk in Lokeren
  • werd ik auteur van twee boeken
  • bracht ik Lynn’s Granola op de markt
  • werk ik een online aanbod uit
  • geef ik lezingen in bedrijven
  • ben ik ambassadeur van The Holy Berry
  • bedenk ik gerechtjes voor Libelle Lekker
  • zet ik elk jaar met Uncle Ben’s een campagne rond gezonde voeding voor kinderen op

Om maar te zeggen: niets doen is voor mij véél moeilijker dan in beweging blijven. 


Elke ochtend sta ik op met een nieuwe dosis nieuwsgierigheid naar wat de dag zal brengen. En het allerliefst bepaal ik zelf mijn richting. Meteen ook de reden waarom het ondernemerschap mij op het lijf geschreven is.


Fijne ervaringen

Goede afspraken zorgen voor een goed resultaat

“Lynn is goed in wat ze doet. Ze is heel rustig, maar tegelijk kordaat. Je moet je aan de gemaakte afspraken houden. Maar als je toch bent bijgekomen, zal ze altijd luisteren naar je redenen, en je nog meer tips en advies geven om je doelen te bereiken.” 

Marie-Claire, Lokeren
Grondige analyse van mijn blokkades

“Lynn nam uitgebreid de tijd om naar mij te luisteren en maakte een grondige analyse van alle blokkades in mijn lichaam. Die werkte ze in de volgende sessies stap voor stap weg.”

Katty, Heist-aan-zee
Geen medische ingreep meer nodig

“Lynn slaagde erin om mijn rugpijn met osteopathische behandelingen te verhelpen, zodat een medische ingreep overbodig was. Daarvoor ben ik haar heel dankbaar.” 

Lucien, Lokeren

Alle fijne ervaringen


Je kent mij misschien van


Benieuwd naar meer?

Ontdek dan zeker mijn aanbod, volledig afgestemd om jou Goesting in Gezondheid te doen krijgen, of je nu persoonlijke begeleiding wenst, online advies wil bekijken of met je neus in de boeken duikt. Voor ieder wat wils!

ontdek mijn aanbod

Jouw reis
start hier

Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK