Over Lynn

Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.


Wie is Lynn?

Lynn is een ondernemende vrouw, born in the 80's, mama van Matteo, levenspartner van Peter en net zoals veel vrouwen heeft ze enorm veel goesting in een tof, boeiend leven! Vanuit haar sterke interesse in gezondheid, voeding en het menselijk lichaam in al haar aspecten, ontwikkelde ze een nog grotere passie om anderen een gezond en energiek leven te kunnen bezorgen. Naast een eigen praktijk, creëerde ze haar eigen granolamerk, schrijft ze artikels en recepten voor oa Libelle Lekker, ontwikkelde haar eigen gezondheidsmodel en doet ze nog veel meer, mét bakken energie!

Genieten van het leven, dat kunnen we allemaal als we maar de juiste tips en levensstijl aangereikt krijgen. Als osteopaat, voedingsdeskundige, orthomoleculair therapeut en auteur wil Lynn iedereen veel goesting in gezondheid geven. Jou voluit laten functioneren, zonder lichamelijke beperkingen, en jou coachen naar een gezonde levensstijl, op jouw ritme.


Ik geniet van gezelligheid, zonsondergangen, nieuwe dingen leren én boeken lezen. Gezond leven is voor mij een absolute prioriteit. En ik probeer er elke dag ook de prioriteit van anderen van te maken. Want ik wil iedereen goesting in gezondheid geven!


Osteopaat

Als osteopaat zoek ik naar de oorzaak van je klachten. En die ligt zelden op de plek waar je pijn hebt. Mijn doel? Vanuit een totaalaanpak een duurzame oplossing bieden voor jouw symptomen. Vanuit mijn ervaring in mijn praktijk, maar ook als docente anatomie, leg ik mijn patiënten zo duidelijk mogelijk uit wat er scheelt en hoe we het kunnen aanpakken. 

Ik blijf me continu bijscholen en specialiseerde me onder meer in de behandeling van baby’s en zwangere vrouwen. Ook volgde ik een tweejarige opleiding bij Frank De Bakker, een autoriteit in de osteopathie-wereld. Iedereen met fysieke klachten, maar ook met darmproblemen en chronische aandoeningen kan in mijn praktijk terecht.

Ontdek mijn aanbod 
Bekijk mijn LinkedIn


Voedingsdeskundige

Mensen helpen om zich vitaal en fit te voelen. Dat is mijn missie! Niet alleen osteopathie, maar ook voeding speelt daarin een essentiële rol. Ik ben gepassioneerd door gezonde voeding en wil mensen anders en gezonder, maar toch met smaak leren eten. Onbewerkt, voedzaam en lekker eten, dat zijn de kernwoorden in mijn voedingsadvies. Als voedingsdeskundige stel ik een evenwichtig voedingspatroon voor je samen, afgestemd op jouw lichaam.

En ik geef toe, eten is ook een van mijn favoriete bezigheden. Met gezond en lekker als sleutelwoorden. Ze hangen onlosmakelijk samen. Daarom kwam ik jaren geleden trouwens met een eigen granolamerkLynn’s Granola – op de markt, maar daar lees je hieronder meer over. ;-)

Ontdek mijn aanbod


Orthomoleculair therapeut

Op basis van de verhalen van mijn patiënten in de praktijk besefte ik elke dag hoe belangrijk levensstijl is als het over gezondheid gaat. Daarom heb ik me bijgeschoold tot orthomoleculair therapeut, en kan ik ook een echt gebalanceerd totaalplan aanbieden.

Ik help je met goede levensstijlgewoonten rond bioritme, beweging, ontspanning, periodiek vasten, voeding en supplementen. Daarbij hou ik optimaal rekening met jou als individu, met je unieke behoeften, kwaaltjes en eventuele intoleranties of allergieën. Ik leg je op een eenvoudige manier uit hoe ons lichaam werkt zodat je begrijpt waarom je bepaalde klachten hebt. What we learn with pleasure, we never forget!

Het doel van mijn orthomoleculair advies is een gezond lichaam én gezonde geest!

Ontdek mijn aanbod


Auteur

Niets zo fijn als je kennis kunnen delen en mensen inspireren. Zo ontstond mijn eerste boek in 2018 Goesting in gezondheid, gezond eten voor rustige darmen en een energiek leven. In dit boek vertel ik je alles over de spannende wereld van je spijsvertering en darmflora, en de link met je lichamelijke en mentale gezondheid. Ik geef ook tal van tips om jezelf gezond te eten, inclusief lekkere recepten.

In september 2021 verschijnt mijn tweede boek: Het immuniteitsplan. Met dit tweede boek help ik jou in 20 dagen om een sterker immunsysteem op te bouwen, op basis van mijn doelgerichte REMEET-model. De vijf belangrijke levensstijldomeinen die een invloed hebben op jouw gezondheid bracht ik samen in een uniek model. Ook dit boek bevat veel recepten en massa’s tips voor een gezonde en energieke levensstijl, zodat je zelf aan de slag kan.

Ontdek mijn boeken


Lynn’s Granola

Gezondheid en gezonde voeding zijn mijn passies. Al noemen de mensen die me kennen ‘gepassioneerd’ een understatement. En ze hebben gelijk! Want ik lééf om anderen te helpen om zich fit en vitaal te voelen. Zo kunnen zij, net zoals ik, voluit van het leven genieten.

Mijn enorme passie voor gezondheid en gezonde voeding lag aan de basis van Lynn’s Granola. Ik wil mensen met een veelzijdig en natuurlijk voedingsproduct stimuleren om gezonder én met smaak te eten. Want die twee gaan perfect samen. Het bewijs? Na enkele maanden intensief experimenteren creëerde ik met Totally Nuts en Crazy Chocolate twee overheerlijke granola’s. Te koop via heel wat verkoop- en serveerpunten in heel Vlaanderen én via mijn webshop. Meer informatie ivm verkooppunten en recepten met mijn granola vind je op de website van Lynn's granola.

Bestel mijn granola Naar Lynn's Granola


Mijn ondernemerschap

Eigenwijs is mijn tweede naam. Als ik iets in mijn hoofd heb, dan kan niemand mij van gedachten doen veranderen. Dat karakter heeft me ver gebracht, want ik durf buiten de hokjes te denken. Ik bruis altijd van de ideeën. En nee, het blijft zelden gewoon bij ideeën.

Sinds ik afstudeerde als osteopaat in 2008,

 • volgde ik tal van bijscholingen in binnen- en buitenland
 • verzamelde ik nog 5 extra diploma's
 • gaf ik 8 jaar anatomieles
 • startte ik mijn eigen praktijk in Lokeren
 • werkte ik als osteopaat voor de Rode Duivels
 • werd ik auteur van twee boeken
 • bracht ik Lynn’s Granola op de markt
 • geef ik lezingen in bedrijven
 • ben ik ambassadeur van The Holy Berry
 • bedenk ik gerechtjes voor Libelle Lekker
 • zet ik elk jaar met Uncle Ben’s een campagne rond gezonde voeding voor kinderen op

Om maar te zeggen: niets doen is voor mij véél moeilijker dan in beweging blijven. 


Elke ochtend sta ik op met een nieuwe dosis nieuwsgierigheid naar wat de dag zal brengen. En het allerliefst bepaal ik zelf mijn richting. Meteen ook de reden waarom het ondernemerschap mij op het lijf geschreven is.


Fijne ervaringen

Eindelijk een actieplan op mijn maat

"Al meer dan drie jaar sukkelde ik met heel wat kwaaltjes en ging ik van de ene specialist naar de andere. Niemand vond de oorzaak en ik had het gevoel dat ik niet serieus genomen werd. Tot ik bij Lynn kwam. Ze was de eerste die echt tijd voor me maakte en een actieplan formuleerde. Het resultaat is super!"

Annick, Puurs
Het totaalplaatje klopt

“Lynn onderscheidt zich door haar persoonlijke aanpak en unieke visie. Haar begeleiding is aangepast aan je leefwereld en situatie. Ik vind het ook heel sterk dat Goesting in Gezondheid een totaalplaatje biedt.” 

Els, Lochristi
Osteopathie op topniveau

"Lynn is een heel toffe osteopaat die van aanpakken weet. Ze is supervriendelijk, luistert echt naar je en is heel betrokken. Iedereen die op zoek is naar een osteopaat met veel vakkennis en een hart voor haar patiënten, moet zeker bij haar langsgaan.”

Kevin, Grembergen

Alle fijne ervaringen


Je kent mij misschien van


Benieuwd naar meer?

Ontdek dan zeker mijn aanbod, volledig afgestemd om jou Goesting in Gezondheid te doen krijgen, of je nu persoonlijke begeleiding wenst, online advies wil bekijken of met je neus in de boeken duikt. Voor ieder wat wils!

ontdek mijn aanbod

Jouw reis
start hier

Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK