binnenkort
beschikbaar
NIEUW BOEK
Het immuniteitsplan

Primeur! Op 16 september ligt mijn nieuwste boek Het immuniteitsplan in de winkels. Maar via de website kun je het boek al in pre-order bestellen vanaf 18/8. De eerste honderd inschrijvingen krijgen wat leuke extra's.

NIEUW
het REMEET-model

Ben je vaak moe? Wil je een leven vol energie? Heb je een chronische aandoening? Dan is mijn unieke REMEET-model jouw doelgerichte stappenplan naar een gezond, vitaal leven en een sterk immuunsysteem!

BLOG
Eet goed, slaap goed

Een gebrek aan slaap sloopt je. Vraag dat maar aan elke nieuwe ouder. Eén remedie die voor iedereen werkt, is er helaas niet. Maar ik weet dankzij de verhalen van mijn patiënten dat gezond eten helpt om beter te slapen.

BLOG
Het belang van vitamine D in elk seizoen

Ik hoor in mijn praktijk en sociale leven ontzettend vaak zogenaamde gezondheidsweetjes die totaal geen steek houden. Onlangs hoorde ik er nog eentje over vitamine D …

BLOG
Gezond eten: hoe moeilijk / gemakkelijk is dat?

Je hoeft heus niet onmiddellijk naar de winkel te hollen en je voorraadkast met gezonde ingrediënten vol te stoppen. Stap voor stap opbouwen is de beste aanpak. In mijn filosofie is er alleen plaats voor voeding waaruit je lichaam echt energie haalt.

BLOG
10 vragen en antwoorden over osteopathie

Wat is osteopathie? Met welke klachten kan ik terecht bij een osteopaat? Wat houdt de methode van geïntegreerder technieken van Frank De Bakker in? Hoe verloopt een osteopathische behandeling? ...

RECEPT
Quinoa-pops: een lekkere en gezonde snack

Een tijdje geleden was ik op een feestje bij een vriendin. Het was heel gezellig en iedereen amuseerde zich heel erg goed. Opeens kwam mijn vriendin rond met een schotel met daarop een snackje dat ik nog nooit gegeten had: een quinoa-pop.

BLOG
Een goede lichaamshouding is erg belangrijk voor je gezondheid

Als osteopaat weet ik hoe belangrijk een goede lichaamshouding is om lichamelijke ongemakken te voorkomen. Daarom ben ik grote fan van initiatieven die een goede lichaamshouding stimuleren en dat wil ik met jullie delen!

RECEPT
Tomatenkickstartsapje: energie in je glas!

Het tomatenkickstartstapje is super gemakkelijk te bereiden en doet echt wonderen voor je gezondheid en energieniveau. Ontdek de voordelen en ga zelf aan de slag met het eenvoudige recept.

BLOG
Fibromyalgie en de link met je darmflora

Je darmflora heeft een impact op je humeur en levenslust, aan de basis ligt vaak een disbalans in je darmflora. Fibromyalgie is een van de courantste aandoeningen die gelinkt kan worden aan je darmen.

BLOG
Lijnzaad: lekker én een zegen voor je gezondheid!

Gezonde en evenwichtige voeding is al een tijdje een hot topic. En daar ben ik heel blij om. Lijnzaad is een superfood dat zeker een vast plekje mag krijgen in je voedingspatroon.


Info & tips op maat van jouw behoeften

Wat wil je bereiken? Hoe kan ik jou helpen?Fijne ervaringen

Ik voel me echt goed in mijn vel nu

“De aanpak van Lynn werkt echt. Het bewijs? Ik stond al scherp, maar sinds ik me door haar laat begeleiden, ben ik in vier maanden zo’n elf kilo verloren, heb ik veel meer energie en voel ik me echt goed in mijn vel.”

Frederik, Lokeren
Eindelijk een actieplan op mijn maat

"Al meer dan drie jaar sukkelde ik met heel wat kwaaltjes en ging ik van de ene specialist naar de andere. Niemand vond de oorzaak en ik had het gevoel dat ik niet serieus genomen werd. Tot ik bij Lynn kwam. Ze was de eerste die echt tijd voor me maakte en een actieplan formuleerde. Het resultaat is super!"

anoniem
Het totaalplaatje klopt

“Lynn onderscheidt zich door haar persoonlijke aanpak en unieke visie. Haar begeleiding is aangepast aan je leefwereld en situatie. Ik vind het ook heel sterk dat Goesting in Gezondheid een totaalplaatje biedt.” 

anoniem

Alle fijne ervaringen


Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK