Ontdek het traject

Samen met 10 topexperts werkte Lynn aan het online levensstijltraject

Deze experts delen hun kennis in het online levensstijltraject Let’s REMEET van Lynn De Merlier:


Dr. Jutta Borms

Dokter Jutta Borms heeft een medische groepspraktijk, Back & White, in Tielrode. Ze kijkt er verder dan de traditionele westerse geneeskunde en helpt haar patiënten op een holistische manier, onder meer via orthomoleculaire geneeskunde, biopunctuur en neuraaltherapie. Ze bouwde ook een grote kennis en kunde op binnen het domein van de esthetische geneeskunde. Jutta combineert haar werk als arts met lessen yoga en meditatie. Ze schreef twee boeken: Na de crash, waarvoor haar eigen zware burn-out de aanleiding was, en De nieuwe dokter, over holistische geneeskunde. Samen met Evi Hanssen en Hilde De Baerdemaeker ontwikkelde ze Nog 9 minuten, een podcastreeks en boek over meditatie.

Bekijk wat Jutta zegt over mijn online traject


Dr. Servaas Bingé

Servaas Bingé is huisarts en sportarts. Hij was onder meer ploegdokter van het wielerteam Lotto Soudal. Daarnaast geeft hij regelmatig lezingen en is hij oprichter van emma.health, een medisch platform rond preventief gezondheidsadvies op basis van DNA-analyse. Hij schreef vier boeken, met telkens dezelfde sterke basisgedachte: pas je levensstijl aan, zodat je gezond blijft en de geneeskunde niet nodig hebt om ziektes te behandelen die je eigenlijk had kunnen voorkomen. In 2017 schreef hij Nooit meer naar de dokter, in 2020 16:8 - Met intermittent fasting naar een gezonder gewicht.


Mira Huypens

Mira richtte na een jarenlange carrière in de banksector haar eigen bedrijf FulFil op, een loopbaancentrum, coachingpraktijk én opleidingscentrum voor bedrijfstrainingen rond welzijn. Met haar team laat ze mensen en organisaties ‘FutureFit excelleren met een vervuld gevoel’. Daarnaast is ze lector human resources aan de Hogeschool PXL. Ze schreef het boek Get a Grip, over hoe je in vier stappen zelf je toekomst in handen neemt, onder meer via de polyvagaaltheorie van dr. Stephen Porges. Haar FulFil-collega en partner Rudi Thoelen deelt een aantal work-outs en yogasessies binnen het traject. Hij is personal trainer en runt het bedrijf Overleef, dat onder meer outdoor teambuildings en natuurcoaching aanbiedt aan kinderen, volwassenen en bedrijven.


Ann Van den Rijn

Ann is oprichtster, bezielster en zaakvoerster van drie bedrijven: Gym Tonic, een sport- en gezondheidscentrum in Rumst, 4Effect, een groepspraktijk waarin kinesitherapeuten, osteopaten, diëtisten en mental & performance trainers samenwerken vanuit dezelfde visie, én Effect4Business, een bedrijf dat mensen, teams en resultaten in beweging zet via duurzame bewegingstrajecten. Ann is licentiaat in de kinesitherapie en heeft dankzij haar zeer ruime ervaring heel wat kennis over sport en beweging.


Prof. dr. Dirk De Wachter

Dirk De Wachter is psychiater, psychotherapeut en hoogleraar verbonden aan het Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven. Hij is gespecialiseerd in systeem- en gezinstherapie, schreef meerdere bestsellers, waaronder Borderline Times, Liefde, een onmogelijk verlangen? en De kunst van het ongelukkig zijn, en geeft ook vaak lezingen. Dirk kijkt met een kritische blik naar verschillende aspecten van de maatschappij waarin we vandaag leven. De mentale gevolgen van ons consumptiegedrag en onze perceptie van wat geluk is, komen in zijn uiteenzettingen regelmatig terug.


Marilien Poelmans

Marilien is Mindset Mentor en een gecertificeerde Proctor Gallagher Consultant. Ze gelooft dat succes in het leven in directe relatie staat met hoe we als mens omgaan met onze geest, ons lichaam en onze gedachten. Marilien helpt individuen, teams, ondernemers, CEO’s en bedrijfsleiders te groeien en hun doelen te bereiken en zo meer kwaliteit te brengen in hun leven. Jarenlang werkte ze in verschillende managementposities voor grote multinationals.


Prof. dr. Lieven Annemans

Lieven Annemans is gewoon hoogleraar gezondheidseconomie aan de faculteiten geneeskunde van de Universiteit Gent en de Vrije Universiteit Brussel. Acht jaar lang was hij ook voorzitter van de Vlaamse Gezondheidsraad. Lieven onderzoekt het geluk van de Belgen via het Nationaal Geluksonderzoek. Naast zijn honderden academische publicaties schreef hij vier boeken voor het brede publiek, waaronder Je geld of je leven in de gezondheidszorg (2016) en Geluk vinden zonder het te zoeken (2021). Dankzij zijn uitgebreide kennis en duidelijke standpunten over de gezondheidseconomie en over geluk wordt Lieven vaak gevraagd als spreker in de media.


Lieven Maesschalck

Lieven Maesschalck is kinesitherapeut in de revalidatiewetenschappen en begeleidt in zijn bedrijf Move to Cure zowel professionele als niet-professionele sporters. De bedrijfsnaam omvat de visie van Lieven en zijn team van topkinesisten: genezen door juist te bewegen. Het team is gespecialiseerd in complexe orthopedische letsels en werkt vanuit vier vestigingen in Antwerpen en Brussel. In 1996 ging Lieven als consultant mee naar de Olympische Spelen in Atlanta om de Belgische judoka’s en atleten te coachen. In 2006 was hij fysiotherapeut bij AC Milan en sinds 2010 is hij hoofd van de medische staf van de Rode Duivels. Samen met Inge Stiers schreef hij het boek Move.


Jera Van De Velde

Jera is Wim Hof Methode-instructeur. Met zijn methode wil Wim Hof – ook wel bekend als ‘The Iceman’ – mensen helpen om hun oerkracht terug te vinden. Jera kwam in contact met de methode toen haar eigen energieniveau een aantal jaar geleden op een heel laag pitje stond. Wim Hof zorgde voor een belangrijk kantelpunt. Vandaag runt Jera haar eigen skin & body center Me Time Moment en coacht ze mensen op het vlak van welzijn.


Prof. dr. Steven Laureys

Dokter Steven Laureys is neuroloog. Hij is verbonden aan de dienst Neurologie van het universitair ziekenhuis Sart-Tilman in Luik én werkt aan de universiteit van Luik, waar hij aan het hoofd staat van een onderzoeksgroep die de hersenen bestudeert van patiënten met een minimaal bewustzijn, zoals mensen die in coma liggen of het locked-insyndroom hebben. Hij kwam op televisie als topdokter in de gelijknamige docureeks op VIER en schreef twee bestsellers over meditatie: Het no-nonsense meditatieboek in 2019 en Het no-nonsense meditatie oefenboek in 2021.


Klaar om jouw gezondheid samen met deze experts aan te pakken?
Let’s REMEET! 

Ga van start met het online levensstijltraject waarin je (her)ontdekt welke levensstijl bij een gezond, vitaal en energiek leven hoort.

Ontdek het traject

Het is jouw
moment!

Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK