> blog

5 x meer energie voor een toplente

Mijn favoriete seizoen is er eindelijk! De lente, zalig …  Geniet jij ook zo intens van het voorjaar? Of staat je energieniveau nog op een laag pitje? Dan geef ik jou, samen met enkele topexperts uit mijn online levensstijltraject Let’s REMEET!, graag enkele energietips. Zo kom je vol vitaliteit uit je winterslaap, klaar voor een toplente! 


1. De energietip van Ann Van den Rijn: blijf de hele dag in beweging

Energie krijgen door te bewegen? Ja, zo werkt het écht! Door de hele dag te bewegen – en bijvoorbeeld tijdens je lunchpauze een wandeling te maken in plaats van achter je computerscherm te eten – kom je in een positieve spiraal. Goed voor je lijf, maar ook voor je creativiteit en concentratie.

Ann legt in deze video uit waarom:

Meer tips van Ann en andere experts? Spring dan in het Let’s REMEET!-traject samen met Ann, mezelf en nog vele andere experts.


2. De energietip van Lieven Maesschalck: sport in groep

Na al die winterse avonden onder een fleecedekentje voor tv doet sociaal contact extra deugd, toch? Nog beter dan in beweging blijven, is … sámen in beweging blijven. Sport gezellig in groep en motiveer elkaar, dat is de energietip van Lieven: 

Meer tips van Lieven en andere experts? Ontdek Let’s REMEET! voor een gezonde levensstijl.


3. De energietip van Mira Huypens: investeer in je (werk)geluk

Velen onder ons identificeren zich met wat ze professioneel doen. Niet onbegrijpelijk natuurlijk. We brengen nu eenmaal veel tijd op ons werk door. 

Voel je al een tijdje dat er iets wringt en kost je dat veel energie? Dan is het voorjaar het ideale moment om naar duidelijkheid te zoeken. Want je werkgeluk heeft vaak een grote invloed op je levensgeluk. Mira licht toe welke energielekken je aandacht vragen:

Meer tips van Mira en andere experts? Ontdek het Let’s REMEET traject!


4. De energietip van dokter Servaas Bingé: ga voor periodiek vasten

Bij periodiek vasten gun je je spijsvertering elke dag voldoende rust. Je eet alleen tussen bepaalde uren, bijvoorbeeld tussen 10 en 18 uur, en je vast alle andere uren. Een energieboost verzekerd! 

Ik ben zelf ook grote fan en geef tips in mijn twee artikels Periodiek vasten, een boost voor je gezondheid én je lijn en 10 manieren waarop periodiek vasten wél lukt. Servaas verlaagt in deze video alvast drie drempels voor wie eraan wil beginnen: 

Meer tips van Servaas en andere experts? Ontdek Let’s REMEET!


5. Mijn energietip: geniet van het lekkers dat de lente te bieden heeft

Elk seizoen heeft zijn lekkernijen. Ik hou ervan om in de keuken volop te experimenteren met de groenten die traditioneel geoogst worden in de lente. Een dosis energie uit de natuur! 

Ja, ik weet, tegenwoordig kun je alles het hele jaar door in de supermarkt vinden … maar deze groenten zijn volgens mij binnenkort toch wel echt op hun lekkerst: 

  • bloemkool
  • tomaat
  • kervel
  • tuinkers
  • wortelen
  • knoflook
  • biet
  • mais

Meer advies over lekkere en gezonde voeding op jouw maat? Ontdek mijn voedingstrajecten

Ik vertel je ook graag meer over het Let's REMEET!-traject waarin je helemaal op je eigen tempo aan de slag kunt gaan met gezondheidsadvies binnen mijn vijf REMEET-pijlers (slaap, beweging, ontspanning, energiemanagement en voeding):

Ga zelf aan de slag met meer tips van topexperts in hun vakgebied zoals Dr. Steven Laureys, Dr. Dirk De Wachter, Dr. Lieven Annemans ... Je krijgt er ook heel wat recepten, praktische info en nog véél meer bij om jouw gezondheid en energieniveau te verbeteren.

Je ontvangt:

  • meer dan 15 inspirerende en leerrijke video's
  • meer dan 10 oefenvideo's om op regelmaat toe te passen
  • handige downloads én invuldocumenten
  • receptenfiches en kookdemo's
  • een superhandig en mooi vormgegeven notitieschriftje voor jouw doelstellingen en progressie
  • tal van interessante kortingen bij partners

En als bonus kun je een individuele consultatie met mij boeken van één uur voor maar 75 euro.
 

Laat deze kans niet liggen! Investeer vandaag nog in je gezondheid en krijg een jaar lang toegang tot deze expertise. Ga het engagement aan met jezelf en kies bewust voor een betere gezondheid en meer energie.

Ontdek het Let's REMEET!-traject


Zijn je minder gezonde gewoontes vastgeroest na een lange winter? Vind je het moeilijk om op eigen houtje je levensstijl aan te passen? 

Roep dan gerust mijn hulp in. Ik begeleid je stap voor stap naar een gezonder en vitaler leven. Online of face-to-face. In een digitaal traject of volledig op maat. Je ontdekt alle mogelijkheden op mijn website.

Ik wens je alvast een energieke lente!

Maak een afspraak

Start vandaag
nog

Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK