Diëtiste? Neen, voedingsexperte!

Wil jij met meer energie en een goed gevoel in het leven staan? Heb jij goesting om gezond te etenen om zonder honger te lijden gewicht te verliezen? En heb jij genoeg van de traditionele ‘dit mag je niet eten’-lijstjes van een diëtiste?

Kortom: wil jij voluit gaan voor een nieuwe en gezondere levensstijl, met afvallen als extraatje? Dan is Goesting in Gezondheid uit Lokeren jouw healthy partner in crime!


Vermageren als extraatje

Kies jij voor Goesting in Gezondheid? Verwacht dan geen diëtiste die je vanaf de zijlijn naar minder kilo’s coacht. De aanpak van mijn praktijk in Lokeren en mijn persoonlijke missie reiken verder. Véél verder. Want ik ben geen diëtiste, wel een betrokken voedingsexperte en professioneel opgeleide osteopaat die jou begeleidt naar een gezondere levensstijl. Het resultaat? Jouw lichaam functioneert beter en je vitaliteit boomt. En oh ja, je vermagert natuurlijk ook op een gezonde manier. Een leuke bonus bij je nieuwe levensstijl!

IJzersterk duo

Ik ken de link tussen het menselijke lichaam en gezonde voeding en weet hoe belangrijk gezond eten is om lichamelijke klachten op te lossen of te voorkomen. Daarom kies ik heel bewust voor het ijzersterke duo voedingsbegeleiding en osteopathie. De troeven van die aanpak? Je zit lekker in je vel en bruist van de energie!

Lekker én gezond

Vind jij het ook jammer dat een diëtiste alles wat je lekker vindt van je menu schrapt? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Bij Goesting in Gezondheid gaan gezond en lekker hand in hand! Je vindt op mijn receptenwebpagina en Facebook-pagina talrijke gezonde recepten om duimen en vingers bij af te likken. En met mijn onlineworkshops leer je moeiteloos de lekkerste gezonde gerechten bereiden.


Wil jij ook meer dan het traditionele voedingsadvies van een diëtiste? 

Neem dan gerust contact met mij op. Of kom eens langs in mijn praktijk in Lokeren om kennis te maken.

Neem contact op Maak een afspraak


Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK