REMEET

Rythm, Exercise, Mindset, Extra Energy, Taste


Het REMEET-model

  • Slaap je voldoende en kwaliteitsvol?
  • Beweeg je genoeg?
  • Ontspan je regelmatig en heb je dus niet te veel stress?
  • Belast je je lichaam niet met onnodige toxines of slechte gewoontes?
  • Eet je gezond en voedzaam?

Op basis van die vijf levensstijldomeinen ontwikkelde ik mijn unieke REMEET-model, dat het fundament vormt van mijn begeleidingen. Dankzij dat model kan ik jou in je totaliteit behandelen. Ik focus dus niet alleen op je kwaaltjes of aandoeningen, maar vooral op de oorzaken ervan.

Met het REMEET-model gaan we samen voor een sterker immuunsysteem en een energiek leven.

Het REMEET-model


De REMEET-zelftest

Van welk REMEET-domein maak jij maar beter een prioriteit? Slaap, beweging, stress, toxines, voeding … Iedereen heeft zijn eigen valkuilen en mogelijke verbeterpunten. Door je levensstijl stap voor stap aan te passen, met een focus op jouw prioriteiten, streef je naar een sterker immuunsysteem. 

Om te ontdekken op welke domeinen jij nog grote stappen vooruit kunt zetten werkte ik de gratis REMEET-zelftest uit.

In amper 10 minuten weet jij dankzij de zelftest hoe jij vandaag nog kunt werken aan je gezondheid. Je ontdekt meteen waar jouw valkuilen liggen en hoe jij je immuniteit kan versterken.

Meer weten?

Check de test


Het REMEET-traject

Een traject van 6 maanden waarin we op basis van het REMEET-model samen op weg gaan. Dankzij het REMEET-traject kan ik jou in totaliteit behandelen. Naast de 5 levensstijldomeinen: slaap, beweging, voeding, toxines en stress wordt er ook osteopathie toegevoegd aan jouw behandelplan.

Het is het meest omvangrijke traject waarin we alle aspecten van jouw lichaam, voeding en levensstijl onder de loep nemen. We gaan op zoek naar de oorzaken van alle kwaaltjes, problemen of aandoeningen. Ik ga je leren hoe je je bioritme, beweging, stressbestendigheid, energie en eetgewoonten kan optimaliseren.

Het resultaat? Meer vitaliteit, meer energie en vooral veel goesting in gezondheid

Het REMEET-traject


Neem de touwtjes weer in handen! Met het REMEET-model leer ik je stap voor stap hoe je de controle over je gezondheid terug krijgt.


Vernieuwend en uitdagend

“Lynn is perfect op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in haar vakgebied. Haar aanpak is modern en vernieuwend. Dat houdt de begeleiding uitdagend en interessant.” 

Marie-Rose, Maldegem
Om de haverklap ziek

“Ik was om de haverklap ziek. Toen ik in enkele maanden tijd maar liefst vier keer verkouden was geworden, klopte ik aan bij Lynn. We focusten op mijn voeding en ik kreeg het advies om periodiek te vasten. Ook haar tips om beter te slapen deden wonderen.”

Nathalie, Zaffelare
Minder last van mijn auto-immuunziekte

“Dankzij de begeleiding van Lynn ontdekte ik dat ik een auto-immuunziekte had. Ze begeleidde me heel gericht op het vlak van voeding, beweging en ontspanning. De ziekte is natuurlijk niet weg, maar ik heb véél minder last van de symptomen en voel me nu stukken beter!”

Ann, Wetteren

Alle fijne ervaringen


Wil jij je immuniteit versterken en je energie boosten?

Verwacht het onverwachte! Start je nieuwe levensstijl op basis van 5 belangrijke domeinen die jouw gezondheid verbeteren. Maak een afspraak in mijn praktijk of online via ZOOM en plan een intakegesprek in. Samen zetten we de eerste stap naar jouw gezondheid!

Maak een afspraak   Neem contact op

Tijd voor
je gezondheid

Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK