> blog

blog

REMEET-model

Neem zelf opnieuw controle over je energieniveau en gezondheid


Wat is het REMEET-model?

In lijn met mijn nieuwste boek ontwikkelde ik een handig REMEET-model, noem het een stappenplan waarmee jij je levensstijl kan 'resetten en aanpassen'. Want je levensstijl bepaalt in heel grote mate hoe je je voelt:

  • Ben je vaak moe?
  • Voel je je regelmatig futloos?
  • Droom je van een leven vol energie?
  • Heb je een chronische aandoening?

Door je levensstijl stap voor stap aan te passen, neem je zelf opnieuw de controle over je energieniveau en gezondheid!

In mijn unieke REMEET-model reik ik jou een doelgericht stappenplan aan naar een gezond, vitaal leven en een sterk immuunsysteem. In maximaal 5 x 20 dagen begeleid ik jou naar een energieker leven!

Ontdek het model


Wil je weten op welke domeinen jij nog grote stappen vooruit kunt zetten?

Gun jezelf dan 10 minuten om mijn gratis zelftest in te vullen. Zo ontdek je waar jouw valkuilen liggen en hoe je je levensstijl kunt aanpassen. Neem het roer van je gezondheid zelf opnieuw in handen!

Doe de test

Tijd voor
actie


Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK