> aanbod > voedingsadvies

Voedingsadvies

Eet gezond en lekker,
op maat van wat jouw lichaam nodig heeft


Doelgericht voedingsadvies

  • Heb je last van een futloos gevoel en een gebrek aan energie?
  • Voel je dat wat je eet een impact heeft op je emoties?
  • Wil je je voedingspatroon veranderen om een gezond gewicht te krijgen én houden?
  • Heb je een allergie of intolerantie en weet je niet hoe je je voedingspatroon hieraan kunt aanpassen?

Dan ben je bij Goesting in Gezondheid op de juiste plaats! In mijn praktijk of online via Zoom geef ik je doelgericht voedingsadvies, zodat je ontdekt welke voeding bij jou en jouw unieke levensstijl past. Dat kan via losse consultaties of één van mijn voedingstrajecten.

Het resultaat? Meer energie, minder last van je darmen én gewichtsbehoud op lange termijn.

 


Voedingsadvies ≠ diëten

Het taboewoord in mijn aanpak? Diëten. Want je uithongeren of calorieën tellen is niet nodig om gezonder te leven. Lekker gezond eten én wetenschap zijn mijn sleutelwoorden. Zo streven we naar betere eetgewoontes, meer kennis over gezonde voeding … en minder kilo’s als leuk extraatje.

Ik streef samen met jou naar gezonde eetgewoontes waarvan je de impact op je gezondheid en vitaliteit voelt. Zo is het geen probleem om ze te blijven volhouden. Mijn voedingsadviezen focussen op natuurlijke, lekkere en onbewerkte voeding. Je krijgt niet alleen heel veel tips en handige ingrediëntenlijstjes, maar ook recepten.


Harde feiten, zachte aanpak 

Mijn aanpak steunt op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. Harde feiten dus … maar wel een zachte aanpak. Ik focus niet alleen op wat je eet, maar ook op hoeveel en wanneer. Periodiek vasten is ook een aandachtspunt in mijn advies. 

Door je voedingspatroon gericht aan te passen en vooral onbewerkte, voedzame en lekkere voedingsmiddelen te eten, krijg je meer energie en leef je gezonder.

  • onbewerkt, omdat bewerkte voeding vaak meer suikers, ongezonde vetten en bewaarmiddelen bevat
  • voedzaam, omdat je lichaam vezels, eiwitten, gezonde vetten, vitamines en mineralen nodig heeft om optimaal te functioneren
  • lekker, omdat het leven te kort is om dingen te eten die je niet lust

Voedingsadvies: in mijn praktijk

Je ontvangt persoonlijke begeleiding, in mijn praktijk te Lokeren of online via ZOOM. Je ontdekt hoe je voedingsgewoonten aanpast, afgestemd op jouw specifieke behoeften en unieke levensstijl. Samen stellen we een eetplan voor je op en bepalen we de meest doeltreffende voedingsbegeleiding.

Maak je een afspraak voor voedingsadvies, kies dan uit:

Zet vandaag de eerste stap naar een gezonder en energieker leven!

Plan een afspraak 


Met mijn enthousiasme, kennis én jarenlange ervaring zorg ik ervoor dat je extra veel energie krijgt en weer goed in je lichaam zit!


Fijne ervaringen

Lynn is een super motivator

“Lynn blinkt uit in mensen motiveren. Ze is altijd positief. Zelfs wanneer de weegschaal niet het verwachte resultaat aangeeft. Die aanpak werkt bemoedigend en helpt je om voluit te blijven gaan.”

Citta, Wachtebeke
Ik wilde van de maagmedicatie af

“Ik had veel last van maagproblemen. De oplossing van de dokter was … maagmedicatie. Die hielp wel, maar ik moest er hoe langer hoe meer nemen om hetzelfde effect te verkrijgen. En daar had ik genoeg van. Ik wilde van die pillen af, want ze boden me duidelijk geen duurzame oplossing. Zo kwam ik bij Lynn terecht. Vandaag heb ik geen maagmedicatie meer nodig.”

anoniem
Fan van Lynn én Lynn’s granola

"Ik had mijn buik vol van de traditionele aanpak van klassieke diëtisten en koos op aanraden van een vriend voor het voedingsadvies, de begeleiding en de vernieuwende benadering van voedingsdeskundige Lynn De Merlier."

Karine, Zele

Alle fijne ervaringen


Wil je ontdekken wat een aangepast voedingspatroon voor jou kan betekenen?

Verwacht het onverwachte! Ik reik je inzichten aan waarmee je opnieuw zelf de controle neemt over jouw gezondheid. Door een kleine aanpassing in je levensstijl bereik je vaak een groots resultaat. 

Maak een afspraak  Neem contact op

Tijd voor
actie

Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK