Let’s REMEET!

Een boeiende blik achter de schermen van het online levensstijltraject dat ik op maandag 17 januari lanceer.


De making of van mijn online levensstijltraject Let’s REMEET!

Ik begin dit nieuwe jaar graag met héél tof nieuws. Want ik vertel jou voor het eerst over iets bijzonders waaraan ik in het najaar van 2021, na de release van mijn boek Het immuniteitsplan, keihard werkte. Op 17 januari lanceer ik Let’s REMEET!, een online levensstijltraject waarin je (her)ontdekt welke levensstijl bij een gezond, vitaal en energiek leven hoort.

Binnenkort kom je er alles over te weten, maar vandaag licht ik alvast een tipje van de sluier op. Want ik creëerde dit traject niet in mijn eentje … ik werkte ervoor samen met echte toppers in hun vakgebied! We namen samen boeiende interviews op, vol sterke inzichten en concrete tips.

Het was een bijzonder interessante ervaring, waarbij ik in verschillende provincies terechtkwam met een cameraman in mijn zog. En waarbij ik zoomde met professoren en dokters, van Antwerpen tot Canada. Wat een schat aan informatie kon ik verzamelen! Ik vond het fantastisch om met al deze vakexperten te spreken, zodat ik hun kennis en tips binnenkort met jou kan delen.

Neem je mee een kijkje achter de schermen?

Samenwerking met echte toppers in hun vakgebied!

 

Goesting in meer?

Nog even geduld … tot maandag 17 januari, de officiële lanceringsdatum van Let’s REMEET!

Graag nog meer sneakpeeks?

Hou dan zeker mijn Facebook en Instagram in de gaten …

Ben je nog niet ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Doe dat dan zeker onderaan deze pagina. Dan krijg jij op 17 januari alle informatie over dit toptraject in je mailbox.


Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK