VERSTERK JE IMMUUNSYSTEEM

In mijn boek Het immuniteitsplan ontdek je hoe je in 20 dagen je immuniteit versterkt. Bestel het via mijn webshop en leer ook meteen mijn uitgebreide aanbod kennen: van een gratis online zelftest en handige werkboeken tot individuele begeleiding in mijn praktijk.Over het boek

Het immuniteitsplan

In 20 dagen naar een sterker immuunsysteem via het REMEET-model. Als osteopaat en orthomoleculair voedingsdeskundige weet ik als geen ander hoe essentieel ons immuunsysteem is voor onze gezondheid. Het boek Het immuniteitsplan geeft je duidelijke antwoorden op:

  • Waarom hebben zo veel mensen last van chronische aandoeningen?
  • Hoe komt het dat ons immuunsysteem niet altijd optimaal werkt of overprikkeld is?
  • En vooral … wat kunnen we eraan doen?.

Ik denk altijd verder dan het symptoom dat mensen naar mijn praktijk brengt. Want dat symptoom is nooit het échte probleem. En hoewel er een genetische component is, is levensstijl een zeer belangrijke factor voor een optimaal werkend immuunsysteem. 

Met dit boek begeleid ik je in je zoektocht naar een gezondere levensstijl.


Measure your REMEET-score

Ken jij je valkuil of verbeterpunten voor een sterke immuniteit?

Op welke van de vijf levensstijldomeinen kun jij nog grote stappen vooruit zetten? Slaap, beweging, stress, toxines, voeding...? Vul de gratis zelftest in! Dankzij deze test weet jij in amper 10 minuten hoe jij vandaag nog kunt werken aan je gezondheid en immuniteit.

Doe de test

Ontdek hem
hier gratis!

Handige werkboeken

Ga superpraktisch aan de slag met mijn 20 dagenplannen

Lezen en ontdekken is stap één. Doen is stap twee. Wil jij heel praktisch aan de slag gaan met één of meerdere REMEET-domeinen? Ben je er klaar voor om nieuwe gezonde gewoonten aan te leren en je levensstijl duurzaam te verbeteren?

Maak dan kennis met mijn 5 handige werkboeken die bij Het immuniteitsplan horen. Met extra tips, veel achtergrondinformatie, inspirerende quotes en invulbladen voor 20 dagen. Zo hou je elke dag gemakkelijk je vooruitgang bij en boost je je motivatie.

In maximaal 5 x 20 dagen ga je op een leuke en motiverende manier voor een gezonde levensstijl binnen alle REMEET-domeinen. Kies het werkboek van het domein waaraan jij wil werken of ontdek het pakket van 5 werkboeken.

Ontdek mijn werkboeken


Boekenpakket mét totebag

Streef jij naar een sterker immuunsysteem én gezondere darmen? Dan raad ik jou mijn boekenpakket aan: twee boeken tegen een voordelige combiprijs, Goesting in gezondheid en Het immuniteitsplan.

Mét een leuk extraatje. Want ik creëerde een originele totebag die je gratis bij dit pakket krijgt!

Bestel dit pakket


Trajecten voor een sterke immuniteit: in mijn praktijk of online

Vanuit mijn expertise als osteopaat, voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut help ik je graag op weg naar een sterkere immuniteit en meer vitaliteit met volgende trajecten:

  • Het REMEET-traject in mijn praktijk te Lokeren van zes maanden, waarin we jouw voeding en levensstijl onder de loep nemen. Je krijgt individuele begeleiding op jouw maat, met of zonder osteopathische behandelingen. Meer over het REMEET-traject
  • Het online REMEET-traject voor een ijzersterke immuniteit, opgebouwd uit 6 video’s met tips en adviezen, een e-book en verschillende werkbundels, recepten en handige lijstjes, zodat je meteen aan de slag kunt gaan. (coming soon!)

Bouw aan een ijzersterke weerstand!

Maak een afspraak


Fijne ervaringen
 

Om de haverklap ziek

“Ik was om de haverklap ziek. Toen ik in enkele maanden tijd maar liefst vier keer verkouden was geworden, klopte ik aan bij Lynn. We focusten op mijn voeding en ik kreeg het advies om periodiek te vasten. Ook haar tips om beter te slapen deden wonderen.”

Nathalie, Zaffelare
Wat ben ik blij dat ik dit boek heb gelezen.

Het is niet alleen een pronkstuk in mijn boekenkast, maar de inhoud is zo bruikbaar en leerzaam. De informatie is geschreven in heel begrijpelijke taal en heeft me veel inzichten gegeven over de invloed van voeding, slaap, stress en beweging op je immuniteit en daarbij ook inzicht op wat ons lijf nodig heeft om alles terug in balans te brengen, zodat ik hier ook zelf mee aan de slag kan. De recepten helpen je erbij. Ik zal dit boek er vaak bij pakken en alle recepten uitproberen. Zag er al wat favorieten bijzitten!

Pascal, Lochristi
Minder last van mijn auto-immuunziekte

“Dankzij de begeleiding van Lynn ontdekte ik dat ik een auto-immuunziekte had. Ze begeleidde me heel gericht op het vlak van voeding, beweging en ontspanning. De ziekte is natuurlijk niet weg, maar ik heb véél minder last van de symptomen en voel me nu stukken beter!”

Ann, Wetteren

Alle fijne ervaringen


Ga je samen met mij voor een
goede gezondheid en sterke immuniteit?

Ik maak graag tijd voor jou! Plan gerust een afspraak in of ontdek mijn aanbod voor een sterke immuniteit. Zo is jouw eerste stap naar meer gezondheid en energie gezet!

Ontdek mijn aanbod

Verwacht
het onverwachte

Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK