De juiste behandeling voor baby Jules

Al vlak na zijn geboorte had Jules, de baby van Nele De Smet, last van krampjes en constipatie. Het gevolg? De jonge boreling huilde vaak en voelde zich zichtbaar niet goed in zijn vel. Heel frustrerend voor baby én mama. Daarom ging Nele op zoek naar professionele hulp. En die vond ze bij osteopaat Lynn De Merlier.

“Ik merkte al heel snel dat Jules last had van zijn darmen. Hij was vaak geconstipeerd, huilde veel en het stormde regelmatig in zijn buikje. Bijzonder onaangenaam voor hem en voor mij als jonge mama. Ik woon in de buurt van Lokeren en had in de media al positieve commentaren gelezen van mensen die hun baby door osteopaat Lynn hadden laten behandelen. Ik bezocht haar website en maakte een afspraak.”

Nele


Zorgzame osteopaat

“Lynn is heel vriendelijk, rustig en vlot in de omgang. Ze heeft niet alleen aandacht voor je baby, maar ook voor jou. Ze stelt je meteen op je gemak en betrekt je bij de behandeling. Zo mocht ik Jules met speelgoedjes afleiden tijdens de behandeling. Die aanpak is een echte meerwaarde. Bovendien is Lynn heel eerlijk. Als het probleem is opgelost en er zijn geen redenen om te twijfelen aan het welzijn van je baby, zal ze je nooit zomaar laten terugkomen voor een opvolgsessie.”

Een ander kind

“De behandeling van Jules bestond uit een combinatie van osteopathie en voedingsadvies. Een gouden duo, want die combinatie leverde meteen resultaat op. Ik had een ander kind! Jules was veel opgewekter en had duidelijk minder last van zijn darmen. Het spreekt dus voor zich dat ik bijzonder lovend ben over Lynn. Ik heb haar ook al bij anderen aangeraden en zal dat in de toekomst blijven doen.”


Heeft jouw baby net zoals Jules last van lichamelijke ongemakken?

Neem dan gerust contact met mij op voor een afspraak in mijn praktijk in Lokeren.

Maak een afspraak Neem contact op

Stel niet
langer uit


Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK