Osteopaat met focus op lichaam én voeding in haar praktijk in Lokeren

Het menselijke lichaam is echt fascinerend. Het is een raderwerk van kleine en grote stukjes die zichtbaar en onzichtbaar met elkaar zijn verbonden. Het gevolg van die wonderbaarlijke complexiteit? Een lichamelijke klacht kan vele oorzaken hebben. Een slecht functionerend orgaan of een bepaald voedingspatroon kan bijvoorbeeld aan de basis liggen van een fysieke klacht.

 


In mijn praktijk in Lokeren combineer ik mijn expertise als voedingsexpert en professioneel opgeleide osteopaat. Ik streef samen met jou naar een gezonde levensstijl, een gezond voedingspatroon en een lichaam in topconditie.

 


Osteopaat met preventieve én oplossingsgerichte aanpak

Voeding is de brandstof voor je lichaam. Heb je een verkeerd voedingspatroon? Dan kan je motor sputteren en krijg je lichamelijke klachtenGezonde en lekkere voeding neemt dus een essentiële plaats in mijn aanpak in. Een benadering die weinig andere osteopaten in Lokeren en omstreken hanteren. Mijn doel? Je preventief en oplossingsgericht behandelen door je fysieke probleem én de onderliggende oorzaak aan te pakken. Zo geniet jij voluit en zonder lichamelijke ongemakken van het leven.

Osteopaat met veel ervaring

Of je nu een sporter bent die ongeremd tot betere prestaties wilt komen, een werknemer die last heeft van hoofd-, rug of nekpijn of een actieve senior die graag gezond wil functioneren: je bent hartelijk welkom bij Goesting in Gezondheid. Mijn jarenlange ervaring, voortdurende bijscholingen en professionele opleidingen zijn jouw garantie op een optimaal resultaat en een lichaam dat duurzaam gezond functioneert.


Wil jij ook meer dan het traditionele voedingsadvies van een diëtiste? 

Neem dan gerust contact met mij op. Of kom eens langs in mijn praktijk in Lokeren om kennis te maken.

Neem contact op Maak een afspraakOm je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK