> aanbod > orthomoleculair advies

Orthomoleculair advies

Pas je levensstijl aan op verschillende domeinen


Een gebalanceerd totaalplan

  • Heb je een gebrek aan energie?
  • Slaap je slecht?
  • Ervaar je veel stress?
  • Of heb je vaak last van je darmen?

Als orthomoleculair kPNI-therapeut zoek ik de oorzaak en stel ik een gebalanceerd totaalplan voor je samen dat rekening houdt met elk aspect van je levensstijl. Slaap, beweging, ontspanning, voeding en stress hebben invloed op je gezondheid. Iedereen heeft zijn eigen valkuilen en mogelijke verbeterpunten. Via het levensstijltraject, online of in mijn praktijk, versterken we jouw gezondheid, stap voor stap.

Neem zelf het roer van je gezondheid in handen!


Orthomoleculair advies = het totaalplaatje

In de orthomoleculaire geneeskunde draait het vooral om de juiste voedingsstoffen. Maar omdat ik zelf opgeleid ben in de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI) trek ik mijn adviezen graag open naar alle factoren van je levensstijl die een invloed hebben op je gezondheid. Alleen zo krijg je een totaalbeeld en kun je de nodige stappen naar meer energie en een sterkere immuniteit zetten.

Want hoeveel (of weinig) je slaapt, heeft een invloed op de werking van je darmen. Je stressniveau hangt nauw samen met de kwaliteit van je nachtrust. Voldoende beweging heeft een impact op je vitaliteit en opname van voedingsstoffen. En ga zo maar door. Alles hangt met elkaar samen, dus ik kijk altijd naar het totaalplaatje.


orthomoleculair advies

De basis: mijn REMEET-model

  • Heb je een chronische aandoening?
  • Ben je vaak moe?
  • Voel je je regelmatig futloos? 

Door je levensstijl stap voor stap aan te passen, neem je zelf opnieuw de controle over je energieniveau en gezondheid! En dat is precies wat ik jou met mijn orthomoleculaire advies wil bieden.

Uiteraard krijg je advies op jouw maat, maar dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik dat het allemaal draait rond vijf belangrijke levensstijldomeinen. Die bracht ik samen in het unieke REMEET-model, de basis voor mijn orthomoleculair advies.


Orthomoleculair advies

Via het levensstijltraject

Wil je je levensstijl verbeteren en zo streven naar een betere gezondheid en een energieker gevoel? Super! Ik help je met plezier om je doelen te bereiken via het levensstijltraject, in de praktijk of online via ZOOM, waarin we met een gestructureerde aanpak je levensstijl op verschillende domeinen optimaliseren.

In dit traject van 6 maanden gaan gaan we stap voor stap te werk. We passen je levensstijl aan op jouw ritme en volgens jouw specifieke behoeften en individu. Ontdek het traject

Neem opnieuw de controle over je energieniveau en gezondheid!

Maak meteen een afspraak 


Gezondheid is niet alleen de afwezigheid van ziekte. Het is jezelf goed en energiek voelen op zowel fysiek als mentaal vlak.


Fijne ervaringen

Minder last van mijn auto-immuunziekte

“Dankzij de begeleiding van Lynn ontdekte ik dat ik een auto-immuunziekte had. Ze begeleidde me heel gericht op het vlak van voeding, beweging en ontspanning. De ziekte is natuurlijk niet weg, maar ik heb véél minder last van de symptomen en voel me nu stukken beter!”

Ann, Wetteren
Eindelijk mentale en fysieke rust

"Via de kinesist werd ik doorverwezen naar de rugschool, maar na drie jaar stond ik er geen stap verder. Bovendien kwam de diagnose van de ziekte van Bechterew, een erfelijke auto-immuunziekte. Maar de artsen wilden dit niet verder onderzoeken..."

Gwenndolyn, Zele
In tijden van stress toch gezond leven

"Stress is mijn grote valkuil. In stresserende periodes – en die heb ik veel door mijn job – eet ik ongezond, beweeg ik minder, ontspan ik amper en slaap ik slecht. Lynn heeft me inzicht gegeven en tips aangereikt om mijn gezondheid niet langer te ondermijnen in tijden van stress."

anoniem

Alle fijne ervaringen


Wil je ontdekken wat orthomoleculair advies voor jou kan betekenen?

Verwacht het onverwachte! Ik reik je inzichten aan waarmee je opnieuw zelf de controle neemt over jouw gezondheid. Door een kleine aanpassing in je levensstijl bereik je vaak een groots resultaat. 

Plan een afspraak Neem contact op

Zet de
eerste stap

Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK