Bestel mijn nieuw boek Het immuniteitsplan vanaf nu online!
> aanbod > orthomoleculair advies

Orthomoleculair advies

Pas je levensstijl aan op verschillende domeinen


Een gebalanceerd totaalplan

  • Heb je een gebrek aan energie?
  • Slaap je slecht?
  • Ervaar je veel stress?
  • Of heb je vaak last van je darmen?

Als orthomoleculair therapeut zoek ik de oorzaak en stel ik een gebalanceerd totaalplan voor je samen dat rekening houdt met elk aspect van je levensstijl. Slaap, beweging, ontspanning, voeding en stress hebben invloed op je gezondheid. Iedereen heeft zijn eigen valkuilen en mogelijke verbeterpunten. Via het levensstijltraject, online of in mijn praktijk, versterken we jouw gezondheid, stap voor stap.

Neem zelf het roer van je gezondheid in handen!


Orthomoleculair advies = het totaalplaatje

In de orthomoleculaire geneeskunde draait het vooral om de juiste voedingsstoffen. Maar omdat ik het lichaam als een eenheid bekijk trek ik mijn adviezen graag open naar alle factoren van je levensstijl die een invloed hebben op je gezondheid

Want hoeveel (of weinig) je slaapt, heeft een invloed op de werking van je darmen. Je stressniveau hangt nauw samen met de kwaliteit van je nachtrust. Voldoende beweging heeft een impact op je vitaliteit en opname van voedingsstoffen. En ga zo maar door. Alles hangt met elkaar samen, dus ik kijk altijd naar het totaalplaatje.


Orthomoleculair advies

Via het levensstijltraject

Wil je je levensstijl verbeteren en zo streven naar een betere gezondheid en een energieker gevoel? Super! Ik help je met plezier om je doelen te bereiken via het levensstijltraject, in de praktijk of online via ZOOM, waarin we met een gestructureerde aanpak je levensstijl op verschillende domeinen optimaliseren.

In dit traject van 6 maanden gaan gaan we stap voor stap te werk. We passen je levensstijl aan op jouw ritme en volgens jouw specifieke behoeften en individu. Ontdek het traject

Neem opnieuw de controle over je energieniveau en gezondheid!

Maak meteen een afspraak 


Gezondheid is niet alleen de afwezigheid van ziekte. Het is jezelf goed en energiek voelen op zowel fysiek als mentaal vlak.Wil je ontdekken wat orthomoleculair advies voor jou kan betekenen?

Verwacht het onverwachte! Ik reik je inzichten aan waarmee je opnieuw zelf de controle neemt over jouw gezondheid. Door een kleine aanpassing in je levensstijl bereik je vaak een groots resultaat. 

Plan een afspraak Neem contact op

Zet de
eerste stap

Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK