Voedingsdeskundige

Wil je gezonder eten? Streef je naar meer vitaliteit? Is het nodig om enkele of meerdere kilo’s af te vallen? Kamp je met voedselintoleranties? Of heb je last van je darmen? Als voedingsdeskundige stel ik een evenwichtig voedingspatroon voor je samen, afgestemd op jouw lichaam.


Voor wie lekker en gezond wil (leren) eten

Onbewerkt, voedzaam en lekker zijn de kernwoorden als het over mijn voedingsbegeleiding gaat. Elk advies dat ik geef – met welke doelstelling of problematiek je ook naar mij komt – toets ik daaraan af. 

  • onbewerkt, omdat de meeste bewerkte voeding te veel suikers, ongezonde vetten en bewaarmiddelen bevat
  • voedzaam, omdat je lichaam vezels, eiwitten, gezonde vetten, vitamines en mineralen nodig heeft om optimaal te functioneren
  • lekker, omdat het leven te kort is om dingen te eten die je niet lust

Maak je afspraak


Ontdek mijn consultaties en voedingstrajecten

Heb je weinig energie? Rommelt het voortdurend in je buik? Wil je een lager BMI? Of kamp je met een voedselintolerantie of -allergie? 
Reken dan op mijn voedingsbegeleiding. Je ontdekt welke voeding bij jou past en hoe je onbewerkte, voedzame en lekkere ingrediënten in je eetpatroon integreert. Het resultaat? Meer energie, meer vitaliteit en minder lichamelijke ongemakken.

Je kunt in mijn praktijk terecht voor losse consultaties rond een specifieke vraag of problematiek, maar ook voor doelgerichte voedingstrajecten van drie of zes maanden.

Meer over mijn voedingsadvies


“Wees lief voor jezelf, verzorg je lichaam en neem bewuste keuzes op het vlak van voeding, beweging, ..... Het feit dat je hier bent, is al een super goed teken. Trots op je!”


Ga je samen met mij
voor een gezond voedingspatroon?

Super! Ik help je om nieuwe gewoontes in je leven te integreren, zodat je resultaat boekt op korte én lange termijn. Zonder diëten, zonder jojo-effect, zonder dingen te moeten eten die je niet lust. Ik adviseer, inspireer én motiveer! 

Maak een afspraak



Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK