Zachte aanpak met maximaal resultaat

voor Sylvie uit Lokeren

Sylvie ontdekte na meerdere operaties aan haar knie dat ze fibromyalgie heeft. Een echte hel: haar knie doet pijn en ze heeft steeds een pijnlijke rug en nek. Elke dag begint met het lastigste: opstaan. Sinds Sylvie naar de praktijk komt, gaat het veel beter. Leven met fibromyalgie is niet eenvoudig, maar met het advies van Lynn, maakt ze er het beste van.

“Ik ben echt tevreden van Lynn, ze behandelt me goed, ze luistert naar me en ze doet moeite om me zo goed mogelijk te helpen. Dat is een heel fijn gevoel. Mijn kinderen komen ook en ze zijn ook heel tevreden."

Sylvie


Osteopathie voor fibromyalgie

Ik ga momenteel een keer per maand naar de praktijk van Lynn. Ik heb ook last van mijn knie, Lynn maakt altijd alles goed los. De behandeling is pijnlijk, ik voel het de dag erna nog. Lynn raadde me daarom aan om veel water te drinken. De tweede dag voel ik me altijd veel beter, dan heb ik geen pijn meer en zit mijn nek ook losser. Het voelt zoveel beter nadien.

Luisterend oor en goed advies

Lynn communiceert altijd heel goed, ze luistert en begrijpt je. Ze probeert altijd te helpen als ze dat kan, zeker als ze weet dat je zoveel pijn hebt. Ik had eens veel pijn en stuurde haar een berichtje om te zien of ik vroeger mocht komen. Ze probeerde me zo snel mogelijk te helpen. Ook al moest ze haar planning overhoop halen, ze heeft me snel kunnen ontvangen.

Ze geeft veel goede raad, toen ik me eens slecht voelde, stelde ze me voor om naar de sauna te gaan. Wat was dat een heel goed idee, mijn spieren deden minder pijn. Op haar advies ben ik ook gestart met zwemmen. Samen met mijn echtgenoot, gaan we wekelijks naar het zwembad. Als ik aan het zwemmen ben, heb ik wel pijn. Maar na een warme douche, voel ik me veel beter.


Heb je net zoals Sylvie last van fibromyalgie? 

Als osteopaat en orthomoleculair voedingsdeskundige help ik je graag verder. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Maak een afspraak  Neem contact op

Jouw reis
begint hier


Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK