Voedingsadvies

voor Stephanie Moerkerke

Succesvol een dieet volgen en vervolgens weer kilo’s bijkomen wanneer ze haar streefgewicht had bereikt. Dat was de spiraal waarin Stephanie Moerkerke was terechtgekomen. Daarom besloot ze om het over een andere boeg te gooien en zich te laten begeleiden door voedingsexperte Lynn De Merlier. Drie maanden later en vijftien kilo lichter vertelt ze graag haar verhaal.

Ik had zelf al verschillende pogingen ondernomen om blijvend gewicht te verliezen. Kilo’s kwijtspelen ging altijd goed, maar op mijn streefgewicht blijven bleek altijd een te grote uitdaging. En daar had ik genoeg van. Ik wilde niet dat mijn inspanningen voor niets waren. Een vriendin van mij werd door Lynn begeleid en was heel enthousiast over haar. Daarom besloot ik om ook eens langs te gaan voor een kennismakingsgesprek.

Stephanie


Veel aandacht

“Tijdens ons kennismakingsgesprek had ik meteen door dat Lynn geen klassieke diëtiste was. Ik voelde mij vanaf het eerste moment op mijn gemak, omdat Lynn veel aandacht had voor mijn verhaal en heel goed naar mij luisterde. Ik kon mijn mening zeggen en ongeremd spreken over mijn doelen, uitdagingen en verwachtingen. Die aanpak stelde me gerust en gaf me een goed gevoel.”

Maatwerk

“De begeleiding en het voedingsadvies van Lynn zijn helemaal op maat. Ze werkt niet met standaardvoedingsschema’s die ze aan iedereen meegeeft, maar stelt een voedingspatroon op dat helemaal is aangepast aan jou. Voor mij situeerden de moeilijkheden zich vooral op het vlak van het ontbijt en de tussendoortjes. Lynn heeft mij geleerd hoe ik gezond en gevarieerd kan ontbijten en snacken. Die variatie is de rode draad in haar aanpak. Zo geeft ze je elke keer tips om je voeding te variëren. Een slaatje is bij wijze van spreken een slaatje, maar met de tips en recepten van Lynn kun je gezond, lekker én gevarieerd eten. En dat maakt het gemakkelijker om je nieuwe eetpatroon vol te houden en op gewicht te blijven.”

Vijftien kilo lichter

“De aanpak van Lynn werkt echt. Vooral in het begin was de impact van mijn nieuwe eetpatroon groot. Ik ben in drie maanden vijftien kilo afgevallen. En dat zonder hongergevoel of jojo-effect. Alles draait om de juiste combinaties. Ik eet nu niet minder dan vroeger, wel gezonder en ik combineer de juiste dingen. En dat levert dus resultaat op. Ik ben dan ook heel tevreden over de begeleiding van Lynn!”


Wil je net zoals Stephanie uit Moerbeke-Waas blijvend gewicht verliezen met professioneel voedingsadvies?

Ik help je heel graag! Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek waarin we jouw verwachtingen en mijn aanpak bespreken. Of kom eerst nog wat meer te weten over het type voedingsadvies je van mij krijgt in mijn praktijk in Lokeren.

Maak een afspraak Meer over voedingsadviesOm je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK