Voedingsadvies en osteopathie

voor Sandy Huygens uit Laarne

Heel veel werken, weinig slapen en veel rugpijn. Dat was kort samengevat het leven van Sandy Huygens uit Laarne. Daardoor kreeg ze te kampen met een suikerverslaving en overgewicht. En dus klopte ze voor voedingsadvies en osteopathie aan bij voedingsdeskundige en osteopaat Lynn De Merlier. Sandy maakte een afspraak in de praktijk en en ontving een voedingsplan op maat.

Vroeger sportte ik minstens vijftien uur per week. Maar nu heb ik een drukke job en twee kinderen. En dat betekent geen tijd meer om te sporten. Ik werk heel veel, vaak ook ’s nachts, en slaap daardoor weinig. Voor ik mij liet begeleiden door Lynn, haalde ik mijn energie uit suikerrijke snacks. Het resultaat? Ik ontwikkelde een suikerverslaving en mijn gewicht nam toe. Lynn en ik hebben gemeenschappelijke vrienden en ik ken mensen die door haar werden begeleid. Die waren heel lovend en ik zag natuurlijk zelf het resultaat van de begeleiding. Dus besliste ik om ook hulp te vragen aan Lynn.

Sandy


Verknocht aan granola

“Lynn stelde een eetschema voor mij op. Daarin stond wat ik wel en niet mocht eten en wanneer. Ze legde daarbij ook de link naar sport. Helaas was het met mijn drukke leven en onregelmatige uren niet altijd gemakkelijk om mij daaraan te houden. Maar het voedingsplan heeft er wel toe geleid dat ik verknocht ben geraakt aan haar granola. Die eet ik nu elke morgen. Door die granola ben ik van mijn suikerverslaving afgeraakt. Ik ben een echte fan en ook mijn vriendinnen zijn er dankzij mij zot van.”

Efficiënte aanpak

“De aanpak van Lynn werkt. Bij mij gaat het met ups en downs, maar dat heeft niets met haar begeleiding te maken. Ik was heel goed begonnen. Maar tijdens mijn verlof heb ik mij een beetje laten gaan. Daardoor kwam ik weer bij. Dat is eigenlijk het bewijs dat je resultaat boekt als je het voedingsschema van Lynn volgt. Ik ben trouwens ook heel tevreden over haar osteopathische behandelingen. Ik heb veel minder last van mijn dubbele hernia sinds ik mij door Lynn onder handen laat nemen.”

Leuke posts

“Lynn is zeer warm en empathisch, maar aarzelt niet om je dat zetje te geven dat je nodig hebt om je doel te bereiken. Ze heeft altijd een grote glimlach op haar gezicht. En dat geeft je veel energie! Zeker als je op maandagochtend na een korte – of geen – nachtrust – bij haar langsgaat. Haar posts van gezonde gerechten en drankjes op sociale media zijn trouwens echt fantastisch. Mijn kinderen vinden het bijvoorbeeld heel leuk om de smoothies te maken die Lynn voorstelt. Dat levert gegarandeerd dubbel plezier op: tijdens het maken én het drinken!”


Wil je net zoals Sandy uit Laarne fysieke ongemakken aanpakken met voedingsadvies en osteopathie?

Dan help ik je graag. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Maak een afspraak  Ontdek mijn aanpak

Je reis
start hier


Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK