Professionele aanpak en voedingsadvies op maat

voor de zoon van Mara Vercauteren uit Lokeren

Stress en een panische angst om over te geven. Dat waren de voornaamste redenen waarom Kiani, de veertienjarige zoon van Mara, twee jaar geleden een eetstoornis kreeg. De jongen durfde zonder expliciete toestemming niets meer te eten. Een zorgwekkende situatie die zijn ouders ertoe aanzette om de professionele hulp van Lynn in te roepen.

“Tot twee jaar geleden had Kiani geen problemen met eten. Maar dat veranderde opeens. Hij was onzeker en at niets zonder dat ik hem zei dat het oké was. Hij sms’te mij bijvoorbeeld voortdurend om te vragen of hij dit koekje of die snack mocht eten, zelfs als hij op school was. Een onhoudbare situatie die heel erg op hem woog. Daarom gingen we naar de kinderarts. Die raadde ons aan om bij Lynn langs te gaan voor voedingsadvies en begeleiding. En dat was een heel goede raad, want toen we buitenkwamen na ons intakegesprek hadden zowel wij als Kiani een heel goed gevoel. We waren er echt van overtuigd dat Lynn ons zou kunnen helpen. En dat is ook gebleken.”

Mara


Betrokken voedingsexperte

“Lynn is heel erg betrokken bij haar patiënten. Ze stelde voor Kiani een voedingsschema op en sprak heel veel met hem. Ze liet hem ook een dagboek bijhouden over zijn eetpatroon en had veel aandacht voor zijn ervaringen. Kiani kon haar altijd bereiken en dat was heel belangrijk voor hem. Hij heeft ontzettend veel aan Lynn gehad. Nu nog altijd, trouwens. Toen hij enkele maanden werd behandeld in de kinderpsychiatrie, werd Lynn op zijn en onze vraag betrokken bij de behandeling. Ze had regelmatig contact met zijn psycholoog en pediater om de toestand van Kiani van dichtbij te volgen. Ook vandaag nog houden ze elkaar op de hoogte.”

Op de goede weg

“Een eetstoornis oplossen doe je niet zomaar. Kiani worstelt er nog altijd mee, maar het gaat almaar beter. Lynn verricht uitstekend werk. Kiani heeft veel vertrouwen in haar. Ze leert hem op een goede manier omgaan met zijn stoornis. Met resultaat, want hij eet nu opnieuw zonder expliciete bevestiging dat het oké is. Een belangrijke stap die hij heeft kunnen zetten dankzij de betrokkenheid, de vakkennis en intensieve begeleiding van Lynn. Ik zou haar hulp aan iedereen aanraden. Dat heb ik trouwens al gedaan. Mijn man en schoonmoeder krijgen nu ook voedingsadvies van Lynn.”


Wil je je met professioneel voedingsadvies en een gezond eetpatroon beter voelen in je vel?

Als osteopaat en orthomoleculair voedingsdeskundige help ik je graag verder. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Maak een afspraak  Neem contact op

Jouw reis
begint hier


Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK