Totaalaanpak

voor Carolien De cauwer uit Waasmunster

Een pijnlijke onderrug. Daarvoor klopte Carolien initieel bij Lynn aan. Maar wat begon als een osteopathische behandeling mondde uit in voedingsadvies op maat, een gezondere levensstijl en een onderrug die minder vaak pijn veroorzaakte.

“Mijn onderrug zat regelmatig geblokkeerd. En dat was allesbehalve aangenaam. Daarom ging ik op zoek naar hulp. Via internet kwam ik bij Lynn terecht. Hoewel ik een beetje sceptisch stond tegenover osteopathie, besloot ik toch om een afspraak te maken. En ik ben blij dat ik dat gedaan heb.”

Carolien


Kilo’s verliezen als extraatje

“Lynn heeft mijn onderrug behandeld. Tijdens onze sessies leerde ik haar en Goesting in Gezondheid beter kennen. Wat ik hoorde over voedingsadvies sprak mij wel aan. Lynn vertelde over het effect van voeding op het lichaam. Een gezond en aangepast eetpatroon zou ook goed zijn voor mijn rug. Bovendien was ik iets te zwaar en zou ik als leuk extraatje ook wat kilo’s verliezen. Mijn eetpatroon aanpassen had alleen maar voordelen. Dus besloot ik om ervoor te gaan. Met een mooi resultaat!”

Stok achter de deur

“Lynn is heel empathisch en heeft een praktische en pragmatische aanpak. Ze weet heel goed wat werkt en wat niet. Ze is mijn stok achter de deur en die heb ik nodig. Ik kan haar op-en-top professioneel noemen. Ze is een goede osteopaat die erin geslaagd is om mijn terughoudendheid tegenover osteopathie te laten verdwijnen. Bovendien is ze heel rustig en oplossingsgericht. Ik ben echt heel tevreden over haar aanpak.”

Goed met kinderen

“Lynn is een beetje de familieosteopaat geworden. Ze heeft ook mijn moeder en mijn zoon en dochter behandeld. Ze is echt geweldig met kinderen. Met haar zachte karakter en expertise is ze de ideale osteopaat om kinderen te helpen. Daarnaast is er ook een vriendin op mijn aanraden bij Lynn langs geweest. Ik beveel haar met veel vertrouwen en plezier aan iedereen aan, want bij haar ben je in goede handen!”  


Ben je op zoek naar een osteopaat om je te helpen met je lichamelijke ongemakken?

Ik help je heel graag verder!

Maak een afspraak  Neem contact op

Waar wacht
je op?


Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK