Voedings- en levensstijladvies op maat

voor Naninja De Rijcke en man Cornelis uit Dendermonde

Naninja De Rijcke sukkelde jarenlang met haar gezondheid. Ze bezocht veel artsen, maar niemand slaagde erin om haar lichamelijke problemen op te lossen. Een avondje televisie maakte een einde aan haar lijdensweg. Haar vriend Cornelis – die een paar kilootjes extra had – hoorde voedingsexperte Lynn in het Eén-programma Volt vertellen over de impact van voeding op het lichaam. Zijn conclusie? Haar voedingsadvies kon Naninja en hem helpen. En … hij had 100 procent gelijk. De gezondheidsproblemen van Naninja verdwenen bijna allemaal en het koppel verloor samen bijna 25 kilo!

“Ik heb zonder succes veel artsen geraadpleegd om van mijn gezondheidsproblemen verlost te raken. Ik had zenuwpijnen, en mijn handen en voeten zwollen vaak op. Bovendien had ik wat overtollige kilootjes. De dokters stuurden me van het kastje naar de muur en ik begon stilaan te wanhopen. Maar toen zag Cornelis Lynn op televisie. Hij zocht online haar contactgegevens op en we maakten een afspraak voor voedingsadvies. Er ging een wereld voor mij open! Eindelijk was er een expert die echt naar mij luisterde en uitgebreid tijd voor mij maakte. Omdat Cornelis mij helemaal wilde steunen en ook enkele kilo’s te veel meetorste, lieten we ons samen begeleiden.”

Naninja


Onmiddellijk resultaat

De aanpak en het voedingsadvies van Lynn hadden snel resultaat. “Lynn was de eerste die mijn voeding linkte aan mijn gezondheidsproblemen. Ze zei dat mijn schildklier waarschijnlijk mijn problemen veroorzaakte en verwees me door. Ze had gelijk. Bovendien ontdekte ik door haar begeleiding dat ik allergisch was voor suiker, tarwe en cacao. Daarom stelde Lynn een voedingsschema voor mij en Cornelis op. En wat voor een! Bijna al mijn lichamelijke kwalen verdwenen. Ik had plots veel meer energie en verloor als leuk extraatje tien kilo in twee maanden. En ook Cornelis stapte met meer plezier en fitter de weegschaal op.”

Voedingsadvies 2.0

“Het voedingsadvies van Lynn gaat veel verder dan je vertellen wat je het best wel en niet eet. Lynn leert je op een andere manier met voeding omgaan en integreert gezonde voeding in je levensstijl. Vroeger at ik al gezond, maar dankzij haar voedingsadvies eet ik nu ook de juiste hoeveelheden, breng ik variatie op mijn bord en kook ik met minder vetten. Lynn kent bovendien veel lekkere en gezonde recepten die ze graag met je deelt. Nog een plus? Mijn zoon ontdekt dat lekker en gezond synoniemen kunnen zijn. Kortom: het voedingsadvies en de begeleiding van Lynn zijn gewoon top. ”


Wil je net zoals Naninja en Cornelis uit Dendermonde meer energie en minder lichamelijke ongemakken?

Dan help ik je graag met professioneel voedingsadvies en tips voor een gezonde levensstijl. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Maak een afspraak  Neem contact op

Jouw reis
begint hier


Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK