Totaalaanpak

voor Marie-Claire De Waele uit Lokeren

Niet te veel verdikken is van essentieel belang voor de gezondheid van Marie-Claire. Deze vrolijke levensgenieter overwon een aantal jaar geleden darmkanker en heeft sindsdien een stoma. Omdat ze het moeilijk vond om zonder hulp haar gewicht onder controle te houden en ze zich graag fit en gezond wilde voelen, vroeg ze Lynn om hulp. Na een intakegesprek koos Marie-Claire voor de totaalaanpak ; de ijzerstekre combinatie van voedings- en levensstijladvies en osteopathische behandelingen.

“Ik heb een stoma en daarom is het heel belangrijk dat mijn gewicht niet te veel toeneemt. Want als dat gebeurt, spant mijn stoma op en heb ik pijn. Via een vriendin kwam ik in contact met Lynn. Ze vertelde me dat haar aanpak niet gefocust is op weinig eten, maar op anders, lekker en gezond eten. Die benadering maakte me nieuwsgierig en dus ging ik bij Lynn langs. Ik voelde meteen dat zij mij zou kunnen helpen.”

Marie-Claire


Gouden duo

“In het begin kreeg ik alleen voedingsadvies en -begeleiding. Maar na een tijdje zag ik in dat ik niet goed bezig was: ik at om met mijn negatieve gevoelens te kunnen omgaan. Om mij beter in mijn vel te voelen en efficiënter allerlei fysieke ongemakken aan te pakken, liet ik mij daarom ook osteopathisch behandelen door Lynn. Osteopathie en voedingsadvies vormen een gouden duo, want ik voel me echt heel goed. Lynn doet dat fantastisch.”

Luisterend oor

“Lynn is goed in wat ze doet. Ze is heel rustig, maar ook heel kordaat. Je moet je aan de gemaakte afspraken houden. Maar als je toch bent bijgekomen, zal zij altijd luisteren naar je redenen, en je nog meer tips en advies geven om je doelen te bereiken. Dat luisteren vind ik trouwens een absolute meerwaarde. Lynn zoekt samen met jou naar oplossingen, maar jij bent en blijft natuurlijk diegene die het moet doen.”

Ook voor vriendinnen

“Ik ben heel erg tevreden over mijn samenwerking met Lynn. Als ik mij hou aan de regels, dan blijf ik op mijn streefgewicht. Ik ben echt overtuigd van haar aanpak en heb al veel vriendinnen naar haar doorverwezen. Ook mijn zoon krijgt begeleiding van haar. En als ik iemand hoor praten over een medische ingreep om af te vallen, dan zal ik altijd adviseren om eerst bij Lynn langs te gaan.”


Heb je een gelijkaardige ervaring? Laat het me weten!

Voornaam *
Familienaam *
E-mailadres *
Deel jouw ervaring of stel je vraag: *Wil je je net zoals Marie-Claire uit Lokeren lichamelijke ongemakken dankzij een totaalaanpak verhelpen?

Als osteopaat en orthomoleculair voedingsdeskundige help ik je graag verder. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Maak een afspraak  Neem contact op

Stel niet
langer uit

Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK