Geen maaglast meer

voor Marleen Van Branden uit Lokeren

De paden van Marleen en Lynn kruisten elkaar toen Marleen van haar maagmedicatie af wilde en voor voedingsadvies langsging bij de praktijk van Lynn. Het begin van een succesvolle en duurzame relatie én een nieuw leven zonder pillen of maagproblemen voor Marleen.

“Ik had veel last van maagproblemen. De oplossing van de dokter was … maagmedicatie. Die hielp wel, maar ik moest er hoe langer hoe meer nemen om hetzelfde effect te verkrijgen. En daar had ik genoeg van. Ik wilde van die pillen af, want ze boden me duidelijk geen duurzame oplossing. Mijn kinderen waren bij Lynn geweest om hun zwangerschapskilo’s kwijt te raken en ook mijn man werd door haar begeleid om wat kilo’s te verliezen. Iedereen was lovend, dus twijfelde ik niet om bij haar langs te gaan voor voedingsadvies."

Marleen


Op maat

“Lynn heeft voor mij een voedingsschema op maat opgesteld. Dat was niet evident, want ik heb een aantal voedselallergieën. Maar ze luisterde heel goed naar me. Ik had alles opgeschreven wat ik in een week at. Lynn heeft dat geanalyseerd, enkele gerichte voorstellen gedaan en een en ander in balans gebracht. Ze bleef zo dicht mogelijk bij mijn eetpatroon, maar bracht de nodige accenten aan om mijn maagproblemen op te lossen. Heel anders dan een klassieke diëtiste. Door die benadering kende ik geen aanpassingsproblemen en voelde ik vrijwel meteen resultaat. Na een maand nam ik geen maagmedicatie meer en was ik van mijn maagklachten verlost!”

Open en sociaal

“De aanpak van Lynn is heel laagdrempelig. Ze is open, sociaal en communicatief. Ze legt alles heel goed uit en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Ze dringt bovendien niets op, maar reikt alternatieven aan. En in haar voedingsschema’s is er ook plaats voor een koekje of een ijsje. Ze leert je gewoon anders en gezonder te eten. Als leuk extraatje krijg je van je nieuwe voedingspatroon meer energie en val je ook nog af. Je merkt het, ik ben heel enthousiast en raad de voedingsbegeleiding van Lynn aan iedereen aan!”


Wil je lichamelijke ongemakken overwinnen met professioneel voedingsadvies? Of wil je je gewoon beter en gezonder voelen?

Ik help je heel graag verder!

Maak een afspraak       Neem contact op

Jouw reis
start hier


Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK