Totaalaanpak

voor Robert De bree uit Lokeren

De echtgenote van Robert De Bree voelde zich niet goed in haar vel en wilde voedingsadvies om meer energie te hebben en vitaler in het leven te staan. Ze klopte bij Lynn aan. Als gevolg van stress had mevrouw De Bree ook nekklachten. Een kolfje naar de hand van Lynn. En omdat zijn echtgenote zo tevreden was over Lynn, besloot ook Robert om voor zijn nek- en schouderpijnen bij haar langs te gaan. Het resultaat? Een echtpaar dat zich fit voelt en voluit van het leven geniet.

“Mijn echtgenote leerde Lynn kennen, toen ze een voedingsdeskundige zocht. Ze voelde zich wat futloos en wilde met een aangepast eetpatroon haar energieniveau opkrikken. Omdat we een eigen zaak hadden, kampten we beiden ook met lichamelijke ongemakken als gevolg van de stress. Ik zag de nek- en schouderproblemen bij mijn vrouw verdwijnen dankzij de behandelingen van Lynn en besloot om haar ook een bezoek te brengen.”

Robert


Genezen zonder medische ingreep

“Een tijdje geleden kreeg ik last van mijn onderrug. Ik ging in behandeling bij een huisarts die me naar het ziekenhuis stuurde. De conclusie? Een gekanteld bekken. Een medische ingreep drong zich op. Toen ik Lynn daarover vertelde, ging ze met mij aan de slag. Ze slaagde erin om mijn rugpijn met osteopathische behandelingen te verhelpen. En daarvoor ben ik haar heel dankbaar, want medische ingrepen zijn niet mijn ding.”

Warme osteopaat met zachte aanpak

“Vroeger ging ik naar een andere osteopaat. Die was professioneel en zakelijk. Dat lag mij niet zo. Ik heb gemerkt dat praten over mijn probleem voor mij een belangrijk deel van de oplossing is. Bovendien kent Lynn haar metier. Ik ben dan ook heel tevreden over haar en raad iedereen haar diensten aan!”


Wil je je net zoals Mr. en Mevr. De Bree uit Lokeren lichamelijke ongemakken dankzij een totaalaanpak verhelpen?

Als osteopaat en orthomoleculair voedingsdeskundige help ik je graag verder. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Maak een afspraak  Neem contact op

Jouw reis
begint hier


Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK