Van osteopathie naar een totaalaanpak

voor Kim uit Lokeren

Kimberly had last van een lumbago en ging op advies van een vriendin naar de praktijk van Lynn in Lokeren. Na een succesvolle osteopathische behandeling van haar onderrug, kwam ze langs voor voedingsadvies. Kimberly komt nog vaak naar de praktijk, voor zichzelf maar ook haar twee jonge kindjes.

“Lynn is een specialist in haar vakken: osteopathie en voedingsadvies. Maar wat haar echt onderscheidt van andere is haar manier van communiceren. Lynn is zo’n vriendelijke en zachte persoon. Ze heeft altijd de juiste woorden en staat klaar om te helpen, te adviseren en te motiveren. Tijdens mijn dieet, vond ik het soms moeilijk als ik mijn gewicht niet snel zag dalen. Toen ik dat met haar besprak, kon ze me snel geruststellen en motiveren om verder te doen. Ik was wel afgevallen en ik was goed bezig, maar dat zag ik zelf even niet. Als ik haar bel om een afspraak in te plannen, dan geraken we wel eens aan de praat en komt ze af met tips om bijvoorbeeld het eten makkelijker te maken. Het is fantastisch zo om terecht te kunnen bij een specialist.”

Kim


Osteopathie voor onze kinderen

“Mila was bang van dokters door een consultatie bij Kind en Gezin. Het was voor mij heel spannend toen ik voor de eerste keer met mijn kinderen naar de praktijk ging. Maar het kwam meteen goed. Lynn weet hoe je met kindjes om moet gaan. Als we nu naar Lynn gaan, dan zitten ze de hele tijd te lachen! Wat er een verschil met onze vorige ervaringen.”


Heb je net zoals Kim goesting in gezondheid? 

Als osteopaat en orthomoleculair voedingsdeskundige help ik je graag verder. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Maak een afspraak  Neem contact op

Jouw reis
begint hier


Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK