Totaalaanpak met resultaat

voor Leen uit Lievegem

Een paar jaar geleden kreeg Leen de diagnose fibromyalgie. En dat uitte zich op veel verschillende vlakken: van vermoeidheid en concentratiestoornissen tot spierspanningen en darmklachten. Het gevolg was dat ze bij evenveel specialisten terechtkwam en nergens één totale aanpak vond.

“Voor elk probleem afzonderlijk een hulpverlener consulteren kostte me zeer veel energie en tijd, waardoor ik eigenlijk ter plaatse bleef trappelen. Bovendien worstelde ik door mijn darmklachten ook met gewichtsschommelingen. In mijn zoektocht naar gepast voedingsadvies kwam ik toevallig uit op het eerste boek van Lynn. Op het eerste gezicht zag ik niet meteen een oplossing voor mijn problemen, maar haar visie op gezondheid sprak me erg aan. Dus besloot ik een afspraak te maken.”

Leen


Totaalaanpak met resultaat

“De eerste afspraak bij Lynn verliep zeer aangenaam. Ze neemt haar tijd, is heel klantgericht en voelt snel aan waarmee je worstelt. Ik ben vooral enthousiast over het feit dat ze naar het totale plaatje kijkt, niet enkel naar één klacht in het bijzonder. Lynn heeft dus niet alleen aandacht voor het fysieke, maar ook voor het mentale aspect. Want ze focuste ook op mijn levensstijl en gaf me goede raad op het vlak van bewegen, slapen en stressmanagement.Bovendien kreeg ik heel gericht voedingsadvies. Lynn stelde een voedingsplan op, rekening houdend met mijn intoleranties, en gaf ook heel wat concrete tips.”

Fysiek resetten

“Ik volgde Lynns adviezen gedurende anderhalf jaar heel stipt op, en ik merkte na een tijdje verbetering op verschillende vlakken: ik was minder moe, mijn darmklachten namen af en ook de gewrichtspijnen kreeg ik eindelijk onder controle. Dat Lynn osteopaat én orthomoleculair voedingsdeskundige is, ervaar ik echt als een meerwaarde. Ik heb het gevoel dat ze mijn lichaam kan resetten. Wat met mijn diagnose, die zoveel uitlopers heeft, niet onbelangrijk is.”

Haalbare kaart

“Dat Lynns adviezen heel haalbaar zijn, is echt een verademing. Voor mijn intoleranties moest ik al vaak strenge diëten volgen, maar dat hield ik nooit vol. Lynn zocht naar een gulden middenweg die voor mij werkt. Ik voel dat ik er nog niet helemaal ben, het herstel gaat in fases, maar er is progressie. En dat is al heel veel.”


Heb je net zoals Leen last van fibromyalgie? 

Als osteopaat en orthomoleculair voedingsdeskundige help ik je graag verder. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Maak een afspraak  Neem contact op

Jouw reis
begint hier


Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK