Eindelijk de juiste diagnose

voor Helena Braem uit Temse

Als jonge twintiger kreeg Helena enorm veel last van haar onderrug. De klachten verdwenen even, maar vorig jaar kreeg ze opnieuw een zware opstoot. Ze sukkelde ook met haar spijsvertering en had ademhalingsproblemen op de koop toe.

“Ik had heel wat artsen geconsulteerd met mijn klachten, inclusief een reumatoloog. Daar ging ik zelfs onder de scanner, maar het verdict bleef altijd identiek: er was niets te zien. Dus er kon geen diagnose gesteld worden, en bijgevolg konden ze niets voor mij doen. Terwijl ik wel alle reumasymptomen had. Het enige wat ik kon doen, was pijnstillers nemen.

Dan ben ik toevallig het eerste boek van Lynn beginnen lezen. In een ruk had ik het uit. Zo interessant! En ik besloot om een afspraak bij haar te maken. Ik woon in Temse, dus het is een eindje rijden tot Lokeren, maar dat had ik ervoor over. Want ik was vastbesloten om me niet zomaar neer te leggen bij mijn klachten.”

“Tijdens de eerste consultatie luisterde Lynn naar mijn verhaal, maar ze luisterde dan ook écht. Ze pikte regelmatig in op zaken die ik vertelde en vroeg door. Dat ze als voedingsdeskundige en osteopaat naar de kern van de zaak gaat, en dus naar de oorzaak van problemen, was voor mij meteen duidelijk. Op basis van wat ik vertelde, stelde Lynn vervolgens een persoonlijk eetplan op. Ze legde uit dat de kiem van heel veel klachten in de dikke darm zit. En hoe voeding daarop een invloed heeft. Zo had ik bijvoorbeeld nooit kunnen denken dat komkommer bepaalde zaken kan triggeren in mijn geval. Verrassend! En inderdaad, als ik het eetplan van Lynn volg, merk ik dat mijn klachten verminderen. Laat ik het een periode achterwege, dan komen ze weer stevig opzetten.”

Helena


Osteopathie voor reumaklachten

“Dankzij Lynn ben ik ook te weten gekomen dat ik effectief reuma heb, iets wat de artsen daarvoor nooit konden vaststellen. Ze stuurde me door naar de juiste artsen, die dan uiteindelijk toch een concrete diagnose gesteld hebben. De onderrugproblemen zijn dankzij de osteopathie bij Lynn verdwenen, waardoor ik al tien maanden pijn- en medicatievrij ben. Fantastisch!”

 

Meer energie en levenskwaliteit

“Lynn is een geweldige voedingsdeskundige en osteopaat. Ik stond echt te kijken van haar doorgedreven kennis. Dankzij haar praktische en persoonlijke aanpak is mijn levenskwaliteit aanzienlijk verbeterd. Ik heb veel meer energie – niet onbelangrijk als kleuterjuf en mama van twee kleine kindjes  – en voel me zoveel beter in mijn vel. En het is ook opvallend dat ik nog maar weinig kwaaltjes heb. Vroeger stak er al eens snel een verkoudheid de kop op. Dat heb ik echt al heel lang niet meer gehad.”


Wil je net zoals Helena uit Temse reumaklachten aanpakken?

Als osteopaat en orthomoleculair voedingsdeskundige help ik je graag verder. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Maak een afspraak  Neem contact op

Jouw reis
begint hier


Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK