Bestel mijn nieuw boek Het immuniteitsplan vanaf nu online!
> aanbod > sterke immuniteit

Sterke immuniteit

Een ijzersterke weerstand
voor een energiek leven


Hoe kun je je immuunsysteem versterken?

Een goed werkend immuunsysteem hangt nauw samen met een gezonde levensstijl. Ben je vaak ziek? Heb je een auto-immuunaandoening? Of wil je problemen voorkomen? Dan draait het allemaal rond deze vijf vragen:

  1. Slaap je voldoende en kwaliteitsvol?
  2. Beweeg je genoeg?
  3. Ontspan je regelmatig en heb je dus niet te veel stress?
  4. Belast je je lichaam niet met onnodige toxines of slechte gewoontes?
  5. Eet je gezond en voedzaam?

Op basis van die vijf domeinen ontwikkelde ik het unieke REMEET-model, dat het fundament vormt van mijn begeleidingen. Via het REMEET-traject behandel ik jou in totaliteit volgens dit model. Ik focus dus niet alleen op je kwaaltjes of aandoeningen, maar vooral op de oorzaken ervan. In dit traject gaan we samen voor een sterker immuunsysteem en een energiek leven.


Sterke immuniteit: het boek en e-books

In mijn boek Het immuniteitsplan help ik jou in 20 dagen om een sterker immuunsysteem op te bouwen, op basis van het doelgerichte REMEET-model. In dit model bracht ik de 5 belangrijkste levensstijldomeinen samen die bepalend zijn voor je gezondheid en immuunsysteem.

Naast het boek schreef ik nog drie e-books (coming soon) rond het thema immuniteit die jou snel op weg helpen naar een gezond, vitaal leven en sterkere immuniteit. Hierin vind je nog meer inspiratie en invalshoeken die ik tijdens het intensieve research- en schrijfproces tegenkwam.

Ontdek mijn boeken


Trajecten voor een sterke immuniteit: in mijn praktijk of online

Vanuit mijn expertise als osteopaat, voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut help ik je graag op weg naar een sterkere immuniteit en meer vitaliteit met volgende trajecten:

  • Het REMEET-traject in mijn praktijk te Lokeren van zes maanden, waarin we jouw voeding en levensstijl onder de loep nemen. Je krijgt individuele begeleiding op jouw maat, met of zonder osteopathische behandelingen. Meer over het REMEET-traject
  • Het online REMEET-traject voor een ijzersterke immuniteit, opgebouwd uit 6 video’s met tips en adviezen, een e-book en verschillende werkbundels, recepten en handige lijstjes, zodat je meteen aan de slag kunt gaan. (coming soon!)

Bouw aan een ijzersterke weerstand!

Maak een afspraak


In de verandering ligt de oplossing,
en de kleinste verandering maakt het grootste verschil.

Leo Pruimboom, grondlegger van kPNIMeasure your REMEET-score

Ken jij je valkuil of verbeterpunten voor een sterke immuniteit?

Op welke van de vijf levensstijldomeinen kun jij nog grote stappen vooruit zetten? Slaap, beweging, stress, toxines, voeding...? Vul de gratis zelftest in! Dankzij deze test weet jij in amper 10 minuten hoe jij vandaag nog kunt werken aan je gezondheid en immuniteit.

Doe de test

Tijd voor
actie

Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK