Totaalaanpak

voor Frederik Van De Voorde uit Lokeren

Frederik is verslaafd aan sporten. Een dag zonder sport is ondenkbaar voor deze sportjunkie uit Lokeren. Omdat hij zijn goede conditie en prestaties nog wilde verbeteren én een vervelende schouderblessure had, ging hij voor osteopathische behandelingen en voedingsadvies langs bij orthomoleculair voedingsdeskundige en professionele osteopaat Lynn De Merlier.

“Ik ben een extreme sporter en probeer voortdurend om mijn prestaties te verbeteren. Daarom klopte ik voor voedingsadvies bij Lynn aan. Ik wilde met een gezonder eetpatroon mijn energieniveau boosten en wat kilo’s verliezen. Ik wist dat ik bij Lynn in goede handen was, want mijn vrouw en schoonmoeder gingen al naar haar voor voedingsadvies. Bovendien had ik na een valpartij tijdens het wielrennen last van mijn schouder. Als osteopaat kon Lynn mij ook daarbij helpen. Onze samenwerking was zo’n succes dat mijn vrouw en ik nu een vaste maandelijkse afspraak bij Lynn hebben.”

Frederik


Empathische osteopaat

“Lynn heeft veel expertise in huis. Haar kennis is erg uitgebreid. Ze doet ook veel meer dan een traditionele diëtiste of osteopaat. Ze biedt je een combinatie van osteopathie en voedingsadvies. En dat is super. Haar grootste troef vind ik haar empathische vermogen. Je voelt je echt op je gemak bij haar. Je kunt haar honderd procent vertrouwen. Ze is vlot in de omgang en staat altijd voor je klaar. Heb je een dringend probleem? Dan zal ze altijd tijd voor je maken.”

Moderne aanpak

“Lynn is perfect op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in haar vakgebied. Haar aanpak is modern en vernieuwend. Als ik bij haar langsga, heeft ze altijd nieuwe recepten of nieuwe oefeningen voor me. Dat houdt de begeleiding uitdagend en interessant. Bovendien is ze altijd positief, ook al heb ik me eens een maand wat minder aan mijn gezonde eetpatroon gehouden. Die houding vind ik belangrijk, want ik sta zelf ook heel positief in het leven.”

 Echte aanrader

“De aanpak van Lynn werkt echt. Het bewijs? Ik stond al scherp, maar sinds ik mij door haar laat begeleiden, ben ik in vier maanden zo’n 11 kilo verloren, heb ik veel meer energie en voel ik mij echt goed in mijn vel. Ik ben heel tevreden en kan haar begeleiding dan ook aan iedereen aanbevelen!”


Wil je net zoals Frederik uit Lokeren meer energie en enkele kilo’s minder?

Als osteopaat en orthomoleculair voedingsdeskundige help ik je graag verder. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Maak een afspraak  Neem contact op

Jouw reis
start hier


Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK