> blog

Het immuniteitsplan

In 20 dagen naar een sterker immuunsysteem


Nieuw boek: Het immuniteitsplan

pre-order vanaf 18/8

Op 16 september ligt mijn nieuwste boek Het immuniteitsplan in de winkels. De pre-order start op woensdag 18 augustus! Noteer deze datum in je agenda en kom dan online shoppen voor jouw uniek exemplaar.

Ben je bij de eerste honderd bestellers? Dan ontvang je een gesigneerd exemplaar, met een persoonlijke boodschap van mij erin.

Nog redenen nodig om vooraf te bestellen? Ik geef je er meteen drie!

  1. Omdat je het boek dan op de lanceringsdag in je brievenbus vindt.
  2. Omdat je gratis mag deelnemen aan mijn pre-launch webinar op 2 september.
  3. Omdat je exclusief nog een leuke extra mag kiezen, welke? Dat hoor je op 18/8!

Vanaf wanneer kan je mijn nieuwste boek bestellen in pre-order?

Vanaf woensdag 18 augustus op goestingingezondheid.be

Mis het
niet!

Fijne ervaringen

Anders dan klassieke diëtisten

“Lynn onderscheidt zich van klassieke diëtisten door haar persoonlijke aanpak en unieke visie, die trouwens helemaal aansluit met hoe ik over gezonde voeding denk. Haar begeleiding is aangepast aan je leefwereld en situatie.”

Stephanie en Garry, Moerbeke
Bijzonder leerrijk

"Ongelofelijk wat je nog kunt leren over je eigen lijf en je vertering! Kennis is de basis van alles, ook van gezond eten en leven. Dankzij Goesting in gezondheid weet ik nu niet alleen wat gezond eten inhoudt, maar ook waarom ik het zeker moet doen."

Reymen S
Zeer goed boek.

"Oplossing voor darmproblemen. Wie problemen heeft met zijn darmen moet zeker dit boek aanschaffen. Geschreven in duidelijke taal waar je onmiddellijk mee aan de slag kan. De recepten zijn makkelijk en zeer lekker."

Opvoedster50

Alle fijne ervaringen


Benieuwd naar meer goesting in gezondheid?

Verwacht het onverwachte! In mijn praktijk ben je welkom voor persoonlijke begeleiding voor osteopathie, voedingsadvies, orthomoleculair advies en een totaalaanpak. Daarnaast verwerkte ik mijn kennis en jarenlange ervaring in boeken en kun je smullen van mijn gezonde granola!

Ontdek mijn aanbod

Tijd voor
je gezondheid

Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK