Gezondere darmen

voor Elly Vanderlinden uit Hasselt

Elly doorzwom al heel wat watertjes op gezondheidsvlak. Zo onderging ze in het verleden een rugoperatie en was ze borstkankerpatiënt, waardoor ze nog maar een halve schildklier heeft. Gelukkig is dat allemaal achter de rug, maar toch had ze af en toe nog nekproblemen.

Bovendien kreeg Elly uit het niets darmproblemen: ’s morgens had ze enorme krampen en moest ze overmatig veel naar het toilet moest.

“Ik had al heel wat opgezocht over mijn darmproblemen en herkende alle symptomen van leaky gut, maar mijn huisarts had er nog nooit van gehoord. En hij besteedde er verder ook geen aandacht aan. Maar ik besloot om niet bij de pakken te blijven neerzitten en zocht verder. In de boekhandel zag ik Lynns eerste boek ‘Goesting in gezondheid' liggen. Ik heb het meteen uitgelezen en vertelde tegen mijn zussen dat ik overtuigd was dat Lynn me kon helpen. Wat ze beschreef in haar boek, was zo herkenbaar en voor mij vielen alle puzzelstukjes in elkaar.”

Elly


Van Hasselt naar Lokeren voor voedingsadvies

Elly maakte vervolgens een afspraak bij Lynn. Dat ze voor een osteopaat en voedingsdeskundige helemaal van Hasselt naar Lokeren moet rijden, is voor haar geen obstakel: “Ik vond nergens een oplossing voor mijn problemen, dus had ik het ervoor over. Tijdens de eerste consultatie luisterde Lynn geduldig naar mijn verhaal en ze nam ook alles door wat ik eerder al opgeschreven had. Op basis daarvan stelde ze een eetplan voor me op, aangevuld met voedingssupplementen. Zo mocht ik bijvoorbeeld geen brood meer eten. Dat vond ik best moeilijk, maar alles went. En met de hulp van Lynn lukt het.”

Totaalaanpak geeft resultaat

“Na een aantal maanden merkte ik dat mijn stoelgang verbeterde. En ondertussen zijn we bijna drie jaar verder en mijn klachten zijn zo goed als verdwenen. Natuurlijk let ik nog altijd op wat ik eet en volg ik de richtlijnen van Lynn goed op. Om de twee à drie maanden maak ik een nieuwe afspraak. Ook voor osteopathie, om de druk op mijn nek te verlichten. Mijn twee zussen zijn ondertussen ook in behandeling bij haar en erg tevreden.

Dat Lynn focust op het totale plaatje is een echte meerwaarde. Ze kijkt verder dan alleen maar de symptomen, en legt ook linken met voeding en beweging. En daarvan weet ze zoveel. Ze is ook enorm precies in wat ze doet en vindt voor alles wel een oplossing. Ze is echt de enige die me heeft kunnen helpen, en daar ben ik haar heel dankbaar voor.”


Wil je net zoals Elly uit Hasselt je darmproblemen aanpakken? 

Als osteopaat en orthomoleculair voedingsdeskundige help ik je graag verder. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Maak een afspraak  Neem contact op

Jouw reis
begint hier


Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK