Totaalaanpak

voor Gwenndolyn De Clippeleir uit Zele

Een dubbele hernia was het verdict voor Gwenndolyn De Clippeleir toen ze amper 20 was. Met heel wat pijnlijke gevolgen van dien. Inclusief een helse, maar vergeefse zoektocht naar oplossingen. Bovendien kreeg ze de diagnose van de ziekte van Bechterew, een auto-immuunziekte die met regelmatige opstoten ontstekingen veroorzaakt en rugpijn in de hand werkt.

Als jonge vrouw had ik een bruisend leven, met zelfs twee jobs. Ik werkte door de week in Antwerpen én in het weekend ook nog eens in de horeca. Tot mijn steeds erger wordende rugpijn roet in het eten gooide. Via de kinesist werd ik doorverwezen naar de rugschool, maar na drie jaar stond ik er geen stap verder. Bovendien kwam de diagnose van de ziekte van Bechterew, een erfelijke auto-immuunziekte. Maar de artsen wilden dit niet verder onderzoeken, het was volgens hen gewoon een hernia. Ondertussen moest ik van job veranderen, want de lange afstand en het zware werk in de horeca bleken niet meer haalbaar. Een zware dobber als jonge, actieve vrouw. Tijdens mijn zoektocht naar een oplossing voor mijn klachten kwam Lynn gelukkig op mijn pad. En ondertussen ben ik al vele jaren een trouwe en tevreden ‘klant’.

Gwenndolyn


Gepersonaliseerd voedingsadvies

“In eerste instantie contacteerde ik Lynn als voedingsdeskundige, want ik wou graag een paar kilootjes afvallen. Na een eerste gesprek vroeg ze me om een eetdagboek bij te houden, en op basis daarvan stelde ze een eetschema op. Het fijne is dat Lynn ook naar mijn persoonlijke voorkeuren keek. Daar hield ze maximaal rekening mee in eetplan. En haar adviezen vulde ze aan met haalbare tips, gepersonaliseerde recepten en gezonde tussendoortjes. Wat maakte dat het helemaal niet voelde als een ‘dieet’. Op een half jaar tijd stond er 15 kilo minder op de weegschaal!

Ook toen ik de diagnose van de ziekte van Bechterew kreeg en bepaalde zaken niet meer mocht eten, paste ze het schema moeiteloos aan. En adviseerde ze suppletie die mijn klachten ondersteunen.”

Minder opstoten dankzij gerichte osteopathie

Daarna kwam Lynns expertise als osteopaat als een geschenk uit de hemel, want mijn rugpijn ging – ondanks veel inspanningen – van kwaad naar erger. Op een bepaald moment ben ik zelfs zeven maanden thuis moeten blijven met een hernia. Om de twee maanden behandelt Lynn me en het voelt elke keer als een verlossing. Daarnaast gaf ze me ook gericht bewegingsadvies. De totaalaanpak dus ☺ 

Ik merk dat mijn opstoten veel minder frequent zijn dan vroeger. Waar ik vroeger vijf keer thuis zat op drie jaar tijd en bijna wekelijks valium moest nemen, is het nu al anderhalf jaar geleden met nog maar zelden een lichte pijnstiller. Een unicum!”

Warme aanpak

“Ik heb nog weleens mindere momenten waar de pijn de kop opsteekt, maar ik weet dat er hulp is en dat ik bij Lynn altijd terechtkan. Dan zoekt ze naar een gaatje in de agenda om me te kunnen verder helpen. Dat is een hele geruststelling. Ook haar opvolging bij het eetplan ervaar ik echt als een meerwaarde. Het motiveert me elke keer weer om ervoor te blijven gaan. Dankzij Lynns aanpak heb ik mentale en fysieke rust in mijn leven gevonden. Een verademing!”


Wil je net zoals Gwenndolyn uit Zele pijnlijke rugklachten en overtollige kilo’s aanpakken?

Als osteopaat en voedingsdeskundige help ik je graag verder. Neem gerust contact met me op voor meer informatie. 

Maak een afspraak  Neem contact op

Stel niet
langer uit


Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK