Karine Bornauw, fan van Lynn én Lynn's granola

Karine Bornauw had haar buik vol van de traditionele aanpak van klassieke diëtisten en koos op aanraden van een vriend voor het voedingsadvies, de begeleiding en de vernieuwende benadering van voedingsdeskundige Lynn De Merlier.

Ik heb Lynn leren kennen via een vriend die bij haar in behandeling was. Ik had al met verschillende klassieke diëtisten samengewerkt om gezond te vermageren en had echt behoefte aan een nieuwe aanpak. Lynn was eigenlijk haar tijd ver vooruit. Klassieke diëtisten hielden erg vast aan de onlangs veranderde voedseldriehoek. Een insteek waarvan Lynn al lang was afgestapt. Ik vond haar aanpak een echte verademing en voelde mij vanaf het eerste moment op mijn gemak bij haar.

Karine


Grootverbruiker van granola

“De granola van Lynn is ook top. Het is de beste op de markt. Mijn man en ik eten elke dag Lynn’s Granola Totally Nuts. Je mag gerust stellen dat wij grootverbruikers zijn. Wij ontbijten met granola en als we in de namiddag een beetje honger hebben, spreken we onze granolavoorraad aan.

We hebben een jaarabonnement en dat is nodig. Zo voorkomen we dat we zonder vallen. Want ooit zaten we een keer door onze voorraad heen en toen was het echt aftellen naar de nieuwe levering.”

Shop Lynn's granola  Naar Lynn's granola website


Heb jij net zoals Karine Bornauw je buik vol van de traditionele aanpak van klassieke diëtisten?

Ontdek hoe ik jou kan helpen met mijn voedingsadvies!

Bekijk mijn aanbod

Zet de
eerste stap


Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK