Totaalaanpak

voor Isabelle uit Lokeren

Een voorgeschiedenis van tromboses en borstkanker stelde de gezondheid van Isabelle uit Lokeren zwaar op de proef. De chemobehandelingen, radiotherapie en bloedverdunnende medicatie hadden duidelijk hun sporen nagelaten. Met als gevolg dat Isabelle haar gewicht toenam.

“Ik ben positief ingesteld en maak me niet snel ergens druk in, maar toen ik op een bepaald moment in de spiegel keek, zakte de moed me toch in de schoenen. Ik was meer dan 18 kilo aangekomen, en ook anderen merkten dat op. Met als gevolg: een steeds groter wordend complex. Ik droeg zo graag kleedjes, maar die liet ik steeds vaker in de kast hangen.”

Zelf diëten zonder resultaat

Isabelle ging vervolgens zelf aan de slag met een aantal diëten en ze schakelde ook een diëtiste in. Helaas zonder resultaat. “Van bepaalde voeding kreeg ik maagpijn en de voedingsdriehoek van de diëtiste werkte gewoon niet voor mij. Ik miste de persoonlijke aanpak, afgestemd op mijn situatie. Per slot van rekening zat ik met een specifieke medische achtergrond en bloedverdunnende medicatie waarmee nog altijd rekening gehouden moest worden.”


“Bij Lynn ervaarde ik voor het eerst een andere aanpak. Ze legde alles op een rustige manier uit, analyseerde mijn bloeduitslag en bracht mijn voedingspatroon in kaart. Ze ging naar de basis, én legde tegelijk links met voeding. Dat vond ik een echte eyeopener! Bovendien vind ik dat ze dat op een buitengewoon warme manier doet. En ook heel erg praktisch, want tijdens onze consultaties geeft ze me raad, tips, schema’s, recepten … Kortom: je krijgt alle tools om het jezelf zo makkelijk mogelijk te maken. Die gepersonaliseerde aanpak werkt écht voor mij. En de resultaten bleven dan ook niet lang uit: ondertussen ben ik 15 kilo afgevallen. Misschien niet zo snel als ik zelf gewild had – ik moet toegeven dat geduld niet mijn sterkste kant is  – maar Lynn staat er elke keer om me te motiveren én me regelmatig te wijzen op de grote evolutie die ik al gemaakt heb. En inderdaad, dat stimuleert me dan weer om door te zetten!”

Isabelle


Bewegen en voeding: een succesformule

“Dat ik al die kilo’s verloren heb, heeft zeker ook te maken met het feit dat Lynn verder kijkt dan alleen meer voeding. Bewegen is een must. Dat was op z’n zachtst gezegd een grote uitdaging voor mij, want na mijn tromboses kon ik amper vijf meter stappen. Lynn slaagde er toch in om me op de sportieve weg te zetten. Ze bezorgde me beweegschema’s waarmee ik rustig kon opbouwen. En ja, hoor, nu stap ik weer vlot. Ik heb me zelfs een hometrainer aangeschaft waarop ik regelmatig train.

 

De combinatie voeding en beweging heeft er alleen maar voor gezorgd dat ik sneller van die kilo’s verlost raakte. Sindsdien voel ik me zoveel beter in mijn vel en slaap ik beter. En ja, hoor, ik draag weer mijn geliefde kleedjes!”


Wil je net zoals Isabelle uit Lokeren overtollige kilo’s aanpakken met een gepersonaliseerde aanpak?

Als osteopaat en orthomoleculair voedingsdeskundige help ik je graag verder. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Maak een afspraak  Neem contact op

Jouw reis
begint hier


Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK