Totaalaanpak

voor Citta Van der Sypt uit Wachtebeke

Hoofd- en nekpijn aan het einde van elke werkdag. Het was dagelijkse kost voor Citta. Geen pretje, dus liet ze zich behandelen door osteopaat en voedingsexpert Lynn De Merlier. Het resultaat? Geen pijn meer en minder kilo’s dankzij wetenschappelijk onderbouwde osteopathie en een nieuw en gezond eetpatroon.

“Ik ontmoette Lynn vijf jaar geleden. Ik doe bureauwerk en had in die periode veel last van hoofd- en nekpijn. Lynn loste die lichamelijke ongemakken met osteopathische behandelingen voor mij op. Door met haar samen te werken ben ik ook in de wereld van de gezonde voeding gerold. En die sprak mij erg aan. Ik kamp al mijn hele leven met wat kilootjes te veel. Dankzij de begeleiding en het voedingsadvies van Lynn – die een totaal andere aanpak heeft dan klassieke diëtisten – blijft het jojo-effect nu uit en voel ik mij fitter dan ooit.”

Citta


Altijd positief

“Lynn blinkt uit in mensen motiveren. Ze is altijd positief. Zelfs wanneer de weegschaal niet het verwachte resultaat aangeeft. Die aanpak werkt bemoedigend en helpt je om voluit te blijven gaan. Ik ben ook begeleid door diëtisten, maar hun benadering lag me niet. De resultaten waren ook veel minder. Lynn focust niet op gewicht verliezen, maar op een nieuw en gezond eetpatroon. Ze zorgt ervoor dat gezonde voeding deel gaat uitmaken van je dagelijkse routine.”

Vernieuwend

“Ik vind het ook bijzonder leuk dat er bij Goesting in Gezondheid altijd wat beweegt. Lynn komt voortdurend met nieuwe producten en recepten. Zo kun je gezond en gevarieerd eten. Die creëert een gevoel van samenhorigheid waardoor je strijd tegen de kilo’s gemakkelijker wordt. Ik ben echt heel tevreden over Goesting in Gezondheid en heb de diensten en producten van Lynn al vaak aan anderen aanbevolen.”


Wil je net zoals Citta uit Wachtebeke streven naar een gezondere levensstijl? Werken de traditionele formules van diëtisten niet voor jou?

Dan help ik je graag. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Maak een afspraak  Neem contact op

Stel niet
langer uit

Heb je een gelijkaardige ervaring? Laat het me weten!

Voornaam *
Familienaam *
E-mailadres *
Deel jouw ervaring of stel je vraag: *Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK