Geen darmproblemen meer

voor Sabine Vervaet uit Lokeren

Sabine had aanhoudende darmklachten en onderging daarom een operatie. Het resultaat? Niet wat ze verwachtte want de pijn en de problemen kwamen terug. Tot ze op raad van haar gynaecoloog voor voedingsadvies Lynn De Merlier van Goesting in Gezondheid opzocht. Zes maanden later en vijftien kilo minder behoren de darmklachten tot het verleden en voelt Sabine zich uitstekend in haar vel.

“Ik had een darmvergroeiing waardoor ik moeilijk naar het toilet ging. Geen leuke en vooral een pijnlijke situatie die je bovendien ook nog een futloos gevoel geeft. Ik dacht dat een operatie mij kon helpen, maar dat bleek niet helemaal terecht. Ik bleef sukkelen. Toen ik mijn gynaecoloog over mijn problemen vertelde, kreeg ik de raad om voor voedingsadvies bij Lynn langs te gaan. Zij adviseerde mij een vezelrijk dieet. Mijn hoofdbekommernis? Bijkomen! Maar Lynn drukte me op het hart dat niet alleen mijn darmklachten zouden verdwijnen, maar dat ik integendeel gewicht zou verliezen. Ze vroeg of ik dat een probleem vond. Helemaal niet. Ik wilde vooral van mijn pijn verlost zijn, maar zo’n extraatje was mooi meegenomen. Doen dus. En Lynn had gelijk, want na een maand of drie was mijn pijn weg en had ik meer dan tien kilo lichaamsgewicht verloren.”

Sabine


Een beter gevoel door anders te eten

De eerste sessie maakte meteen duidelijk dat Lynn een professionele aanpak heeft. Sabine: “Lynn heeft mij gemeten en gewogen, mijn vetpercentage bepaald en mijn eetpatroon in kaart gebracht. De conclusie? Ik at niet ongezond, maar wel de verkeerde dingen om mijn darmproblemen op te lossen. Ze stelde een eetschema op dat perfect bij mijn eet- en leefgewoonten paste. Ik mocht zowaar lekkere dingen eten en drinken, en zelfs matig genieten van een glas wijn of wat noten. Ik heb nooit het gevoel gehad ‘op dieet’ te staan en mocht ook op vakantie rustig aanschuiven aan het buffet. Lynn heeft me geleerd om anders te eten. Ze heeft me op een aangename manier laten kennismaken met gezond eten. Ik heb dankzij haar aangepast voedingsadvies nu veel meer energie, ik voel me fitter dan ooit en ik straal.”

Meer dan verwacht

“Ik ging met weinig hoop naar Lynn, maar ze heeft mijn verwachtingen meer dan overtroffen. Haar voedingsadvies is top. Bovendien is ze een toffe dame die van aanpakken weet, en oprecht en positief met je meeleeft. Ik heb anderen haar diensten dan ook al aangeraden. En als ik toch een negatief puntje moet aanstippen: ik had voor ik haar bezocht net nieuwe kleren gekocht en die heb ik door haar voedingsadvies te volgen, allemaal moeten laten verkleinen.”


Wil je je net zoals Sabine uit Lokeren beter in je vel voelen en stralen dankzij deskundig advies?

Als osteopaat en orthomoleculair voedingsdeskundige help ik je graag verder. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Maak een afspraak  Neem contact op

Jouw reis
begint hier


Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK